KOZUVA MECLİS ÜYELERİ İLE BULUŞTU

KOZUVA MECLİS ÜYELERİ İLE BULUŞTU

AK Parti`nin 31 Mart`a kadar Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliğini sürdürecek olan meclis üyeleri ile Süleyman Kozuva, yemekte buluştu. Keyfli bir akşam geçiren meclis üyeleri ve Kozuva, seçim çalışmalarıyla ilgili istişare yaptı...

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı AK Partili Süleyman Kozuva, yeni dönemde meclis üyeliği listesinde yer almayan AK Parti`nin belediye meclis üyeleri ile buluştu. Halihazırda Meclis Üyesi olan 11 partilisiyle akşam yemeğinde buluşan Kozuva, seçim çalışmalarıyla ilgili istişarede bulundu.

11 MECLİS ÜYESİ KATILDI

Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, İlçe Başkanı Ümit Kök ve AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Remzi Garip, Nurettin Yekeler, Turgut İleri, Şükrü Dumanlar, Mehmet Soyhan, Melek Şen, Seyithan Caferoğlu, Ayhan Çitil, Dilaver Burak, Mustafa Çiftçi, Ahmet Çetin Business Otel`de yemekte bir araya geldi. Yoğun bir seçim kampanyası geçiren Kozuva, İlçe Başkanı Ümit Kök ile birlikte AK Partili meclis üyeleri ile yaklaşan yerel seçim öncesinde istişarede bulundu.

 



Anahtar Kelimeler: