Tarih: 19.03.2019 20:44

KOZUVA`DAN TAPU VE VERGİ DAİRESİ ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

Cumhur İttifakı  Çerkezköy Belediye Başkan Adayı AK Partili Süleyman Kozuva 31 Mart Yerel Seçimleri`ne yönelik çalışmalar kapsamında dün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personeli ziyaret ederek, `Hayırlı mesai` dileğinde bulundu.

VERGİ DAİRESİ VE TAPU ZİYARETİ

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, ilk olarak Tapu Müdürlüğü`nü ziyaret etti. Tapu Müdürü Kadri Koca`nın makamında bir süre oturup sohbet eden Kozuva ve beraberindeki SKM Başkanı Mikail Çelik, daha sonra Meclis Üyesi Adayı Adem İçli ile birlikte memurları ziyaret etti. Tapu çalışanlarıyla tek tek tokalaşan Kozuva, `Hayırlı mesai` dileğinde bulundu. Tapu Müdürlüğü`nden Vergi Dairesi`ne geçen Süleyman Kozuva burada da ilk olarak Cengiz Kılıç`ı ziyaret etti, ardından personeli. Memurlara tek tek `Hayırlı mesailer` diyen Kozuva daha sonra buradan esnaf ziyaretine geçti.

FEVZİ PAŞA CADDESİ`NDE ESNAF ZİYARET ETTİ

Altı Yol Kavşağı Erna Center`dan başlayarak Fevzi Paşa Caddesi boyunca esnaf ziyareti yapan Kozuva, ilginç ziyaretler de de bulundu. Kozuva, Belediye Başkan Adaylığı için istifa ettiği Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası`nı da ziyaret ederek, seçim çalışmasında bulunması beraberindeki partililerin esprilerine neden oldu. Ziyaretlerden sonra konuşan Kozuva, "Sahada Cumhur İttifakı`nın durumu çok iyi. Biz hep söylüyoruz. Seçimi yüzde 60`la alacağız diye. Bugünkü ziyaretlerimin sonunda da bunu vatandaşlarımızın gözlerinde gördüm."dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —