SANAYİCİLERİ FUARA DAVET EDİYOR

SANAYİCİLERİ FUARA DAVET EDİYOR

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, 25-28 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan ÇEF için sanayicileri tek tek gezerek, davette bulunuyor...

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) bu yıl 3`üncü kez düzenlenecek olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı için düğmeye bastı. 25-28 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuar öncesinde ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, sanayicilere davette bulunuyor.

TRAKYA BÖLGESİ`NİN İLK ENDÜSTRİYEL FUARI

Trakya`nın ilk ve tek Endüstriyel Fuarı Çerkezköy`de bu yıl 3`üncü kez kurulacak. ÇTSO tarafından düzenlenen fuarı Çerkezköy Kapalı Pazar Alanı`nda üç gün sürecek. 25-28 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek fuara katılmak isteyen firmaların müracaatları başladı. Fuara katılmak isteyen firmalar http://www.endustriyelfuar.org/ adresinden ya da ÇTSO`ya müracaat edebiliyor. Müracaatlar sürerken, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva`da firmaları davet  etmeye başladı.

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI 2019`A DAVET EDİYOR

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, 25-28 Eylül 2019 tarihleri arasında kapılarını açacak olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı (ÇEF) 2019`a firmaları davet etmeye başladı. Hafta başından itibaren her gün ÇOSB`deki firmaları dolaşan Başkan Kozuva, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çetin ve Genel Sekreter Hakan Gel ile birlikte son olarak İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş.`yi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuzcuoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Tijen Alkan ile Dinçer Alkan`a, Yılmaz Redüktör/ELK Motor ve Mes Elektromekanik Döküm Sanayi ve Ticaret A.Ş.`yi ziyaret ederek Genel Müdür Şinasi Yılmaz ve Genel Müdür Yardımcıları A. Raif Altunsu ile Erdal Eren`e, Kale Kilit`i ziyaret ederek Endüstriyel Operasyonlar Direktörü Serhat Volkan Yılmaz`a ve HEMA Endüstri A.Ş.`yi ziyaret ederek Genel Müdür Tunç Doğan`a fuar hakkında bilgiler verdi.



Anahtar Kelimeler: