KOZUVA ÇARŞI-PAZAR

KOZUVA ÇARŞI-PAZAR

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Kızılpınar pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Pazarcılara `Hayırlı işler` dileğinde bulunan Kozuva, vatandaşlara ise "31 Mart`tan sonra çok daha zengin kalkınmış bir Çerkezköy`ü

CUMHUR İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ak Partili Süleyman Kozuva, parti teşkilatları ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte Kızılpınar Mahallesi`ne çıkarma yaptı. Kızılpınar Halk Pazarı`nda alışveriş yapan vatandaşlarla buluşan Kozuva, pazarcılara da `Hayırlı işler` dileğinde bulundu.

KOZUVA ÇARŞI PAZAR

31 Mart`ta yapılacak yerel seçimlere doludizgin hazırlanan AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, dün Kızılpınar Pazarı`nda çarşı-pazar dolaştı. Pazar esnafının elini tek tek sıktıktan sonra bir süre sohbet edip, "Hayırlı işler" dileğinde bulunan Kozuva, Çerkezköy`de ticaretin daha rahat olması için, pazar esnafının belediye yönünden yaşadığı sıkıntıları bildiğini bunları iş başına gelir gelmez çözeceğini söyledi.

BOLLUK BEREKET GELECEK!

Pazar alışverişi için halk pazarına gelen Kızılpınar Mahallesi sakinleriyle de burada buluşan Kozuva, "Hayırlı alışverişler" dileğinde bulundu. Kozuva, "31 Mart`tan sonra çok daha zengin, çok daha kalkınmış bir Çerkezköy`ü konuşacağız. Çerkezköy gelişecek, Çerkezköylü hemşehrilerimin kazancı artacak. İnşallah bolluk, bereket gelecek."ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: