Gündem

Gündem Haberleri

İSİM VERMEDEN CEVAP VERDİ!

İSİM VERMEDEN CEVAP VERDİ!

Cumhur İttifakı Adayı Kozuva, isim vermeden kendisini eleştiren Millet İttifakı adayı mevcut Belediye Başkanı Vahap Akay`a yine isim vermeden yanıt verdi!

Hafta sonu cumartesi günü proje tanıtım programında Cumhur İttifakı Adayı Süleyman Kozuva`ya suçlamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay`a, çok geçmeden üç satırlık bir cevap geldi.

Millet İttifakı Belediye Başkanı ve Başkan adayı CHP`li Vahap Akay, proje tanıtım programında Cumhur İttifakı Adayı AK Partili Süleyman Kozuva`ya isim vermeden göndermelerde bulundu. Kozuva`yı Çerkezköy`ü tanımamakla suçlayan Akay`a, cevap gecikmedi. Kozuva, kampanya dönemindeki çalışmalarını yansıttığı sosyal medya hesabından, Akay gibi isim vermeden, "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" dedi. Kozuva bir de, "Liderimiz belli, dünya markası" ifadeleriyle ince bir karşılık verdi. İşte Kozuva`nın Akay`a gönderdiği o mesaj:

İNSANIN AYNASI YAPTIĞI İŞLERDİR, BOŞ SÖZLER DEĞİL

"Ne güzel söylemiş şair. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.  İnsanın aynası yaptığı işlerdir, boş sözler değil. Bizim vizyonumuz belli, AK Parti yerel yönetimlerde Türkiye`nin zirvesi. Liderimiz belli, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir dünya markası. Durmak yok yola devam. 



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR