SARAY`DA KORSAN RADYO!

 SARAY`DA KORSAN RADYO!

Tekirdağ`da RTÜK tarafından belirlenen frekans sahibi 12 radyo bulunurken, bunların dağılımı merkez, Çorlu, Çerkezköy, Malkara ve Şarköy. Saray ilçesinde frekans tahsisi bulunmamasına rağmen korsan bir radyonun uzun bir süredir yayın yaptığı ortaya çıktı.

Son dönemlerde Saray`da `Korsan` bir radyo frekansı yayın yaptığı ortaya çıktı. Korsan, SES radyo 103.1 frekansından yayın yaparken RTÜK tarafından önümüzdeki günlerde kapatılması bekleniyor...

TEKİRDAĞ`DA 12 RADYO BULUNUYOR

RTÜK`ün radyo yayın listesinde yer alan bilgilere göre Tekirdağ`da 12 radyo bulunuyor. Toplam dört ilçe ve merkezde bulunan radyoların dağılımı şöyle: Tekirdağ merkez 3, Çorlu 3, Çerkezköy 3, Malkara 2, Şarköy 1.

6 İLÇEDE RADYO BULUNMUYOR

Tekirdağ`ın ilçelerinden 6 tanesinde radyo bulunmuyor. Marmaraereğlisi, Muratlı, Ergene, Hayrabolu, Saray ve Kapaklı ilçelerinde RTÜK tarafından tahsis edilmiş frekans üzerinden yasal olarak yayın yapan bir radyo bulunmuyor.

KAPATILACAK

RTÜK kayıtlarında resmen radyo bulunmayan ilçeler arasında yer alan Saray`da uzun bir süredir 103. 1 frekansından korsan olarak yayın yapan radyonun yasal olmadığını RTÜK`te onayladı. Trakya Flaş Haber`e gelen bilgide RTÜK; Tekirdağ ili Saray ilçesi 103.1 MHz frekansından yapılan izinsiz radyo yayını Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından ülke çapında izinsiz yayınları mahallinde tespit ederek, bu yayınların kapatılması ve izinsiz yayını yapanların cezalandırılması hususunda gereği yapılmaktadır."denildi.

 

 



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy