TEKİRDAĞ BİRİNCİSİ TÜRKİYE BEŞİNCİSİ OLDU!

TEKİRDAĞ BİRİNCİSİ TÜRKİYE BEŞİNCİSİ OLDU!

Koronavirüs Kahramanlarına Mektup Yarışması`nda dereceye giren Çerkezköylü öğrenci Burcu Eser, Kaymakam Atilla Selami Abban`ı ziyaret etti.

Koronavirüs Kahramanlarına  Mektup Yarışması`nda dereceye giren Burcu Eser, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban`ı makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı?nın, tüm dünyayı etkileyen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede ön saflarda yer alan başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm kahramanlara yönelik olarak Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü`nce düzenlediği ?Gençlerden Mektup: Minnettarız? sloganıyla gerçekleştirilen Mektup Yarışması`nda Çerkezköy`den Burcu Eser 5. oldu. Türkiye?de toplam 6 bin 326 mektubun arasından 5. olan Burcu Eser, Tekirdağ?da da il  birincisi oldu. Yarışmada Tekirdağ 1`incisi Türkiye`de ise  5`inci olan  Burcu Eser, Kaymakam Atilla Selami Abban`ı makamında ziyaret etti.

ABBAN BAŞARILI ÖĞRENCİYİ ÖDÜLLENDİRDİ

Ziyarette, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Emrah Baran ve yanındaki heyet, başarılı öğrenciye eşlik etti. Kaymakam Atilla Selami Abban, ?Evde Kal, Sağlıklı Kal? anlayışı doğrultusunda online olarak gerçekleştirilen ve 13-17 yaş aralığında düzenlenen yarışma için 6 bin 326 adet başvuru arasından elde ettiği başarı ile ilçeyi gururlandıran öğrenciyi tebrik ederek, ödüllendirdi. Abban Burcu Eser ile hatıra fotoğrafı çekilirken, başarılarının devamını diledi.



Anahtar Kelimeler:

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI