Gündem

Gündem Haberleri

1911 YENİ YÖNETİM SEÇTİ

1911 YENİ YÖNETİM SEÇTİ

Olağanüstü kongre kararı alan Çerkezköy 1911 Doğanspor Kulübü bugün bir kahvede, genel kurulunu tansiyonu yüksek bir atmosferde gerçekleştirdi. Kongrede tek bir liste divana sunulurken, yeni oluşum genel kurulun onayını aldı. Kongre sonunda mevcut Başkan

Çerkezköy 1911 Doğanspor Kulübü olağanüstü kongre kararı sonrası genel kurulu toplayarak, yeni yönetim seçti. Geçen hafta gerçekleştirilen birinci toplantıda çoğunluk sağlanamadığından bugün saat 18.00?de çoğunluk aranmaksızın genel kurul gerçekleşti. Kongrede Divan Kurulu Başkanlığı`nı Çerkezköy Belediyesi eski Başkan Yardımcısı İmdat Özgör yaptı.

KULÜBÜN İSMİ DEĞİŞTİ

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan kongrede ilk olarak divan kurulu oluşturuldu. İmdat Özgör ve Cevdet Aytaç ile Muzaffer Savaş`ın seçildiği divan ilk olarak kulübün isminin değiştirilmesi teklifini görüşmeye açtı. Çerkezköy 1911 Doğanspor?un isminin değiştirilmesi Genel Kurul üyelerince oylandı. Oylama sonucunda oy birliği ile alınan kararda Çerkezköy 1911 Doğanspor?un adı Çerkezköy 1911 Spor olarak değiştirildi.

YÖNETİM KURULU SAYISI 15?E DÜŞTÜ

Divan Kuruluna yönetim kurulunun sayısının düşürülmesi bir önerge ile gündeme alındı. Daha sonra yönetim kurulu sayısı 21?den 15?e düşürülmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

YENİ YÖNETİM KURULU BELİRLEYECEK

Daha sonra gündem maddelerinden adres değişikliği hakkında divan kuruluna sunulan önerge görüşüldü. Adres değişikliği seçilecek yeni yönetim kurulunun belirlemesi için oy birliği ile karar alındı.

YENİ YÖNETİM SEÇİMİ YAPILDI

Kongrede Yönetim ve Denetim Kurulu seçimi yapıldı. Seçime başkan adayı belirtilmeksizin tek bir liste sunuldu. Yapılan oylama sonucunda yönetim listesi genel kurulda kabul edildi. İşte o yönetim listesi:

Yakup Cin, Hasan Pektaş, İlhan Turhal, Hiyasettin Aslan, Yusuf Kılıç, Halil Şerifoğlu, Kubilay Demir, Mehmet Çolak, Furkan Tezcan, Sebahattin Çolakoğlu, Ahmet Sarı, Tolga Tokoçin, Selahattin Türlin, Tarık Akman, Muzaffer Savaş.

Yedek liste ise, Çetin Özdemir, Sefer Ekizoğlu, Cevdet Aykoç, Hayri Özdemir, Adnan Boz, Ferhan Vardar, Necmettin Çınar, Muzaffer Kurt, Rıdvan Küçük, Saim Türlin, Orhan Aldemir, Mustafa Dülger, Murat Narçın, Zafer Kula, Serkan Ürkmez?den oluştu.

Denetim Kurulu Asil Üye, Uğur Can Avcılar, Hasan Tabak, Sunay Çavuşoğlu?ndan oluştu.

TANSİYON YÜKSELDİ

Sessiz sedasız süren kongrede yapılan yönetim değişikliğinin ardından mevcut kulüp başkanı Kazım Asbaş, kulübün borçlarının ne olacağını sordu. Yeni yönetimden borçların ödenmesini isteyen Asbaş, başkan adayı belli olmadığı için muhatap bulamazken, kongre üyesi eski başkanlardan Uğur Erem, "Kulübün başka ilçeye satılacağı söyleniyor. Bunu basından okuyoruz. Buna açıklık getirirmisiniz."diye Asbaş`a bir soru yöneltti. Asbaş, kulübün satılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını ancak bir oluşum çıkmadığı halde Çorlu 1947`nin yetkilileriyle görüşme yaptığını aktardı. Asbaş, "Kulübü satma gibi bir şey söz konusu değil. Burada bir oluşum, yeni bir yönetim çıkmazsa öyle bir çare düşündük. 300 bin TL para vereceklerdi. Şu an kulübün borcu var. Ayın 30`unda ödeme var. Ben kendim taahhüt vermişim. Madem bir yönetim var. Bu borcu öder."dedi.

Kulübün 530 bin TL borcu olduğunu söyleyen Asbaş ile kulübün eski yöneticilerinden ve yeni listede adı bulunan İlhan Turhal, geçen yıl ilk yarıda kulübe 120 bin TL verdiğini hiçbir karşılıkta beklemediğini söyledi. Bunun üzerine Asbaş ile Turhal arasında tartışmanın başlaması üzerine araya yine eski başkanlardan Murat Narçın girdi.

İSTERSE KAPANSIN AMA SATILMASIN

Yeni yönetim kurulu yedek listede olan kulübün eski başkanlarından Murat Narçın, ?Şimdi kulübün içerisindeyim. Maddi manevi destek vermeye razıyım. Para muhabbetine girmeyelim herkes elinden geldiğince vermiştir. Ben de verdim. Bir kuruşta istemedim. Fakat bu kulübün satılmasını hazmedemem. İsterse kapansın ama satılmasın? dedi.

KULÜBÜ VERMEM!

Kongrenin sona ermesinin ardından Kazım Asbaş, ?Ben bu kulübe para yatırdım. Param tedarik edilmeden kulübü yeni yönetim kuruluna teslim etmem. Bu taahhütnameyi ben verdim. Ayın 30`unda ödeme var. Bu borçlar ödenmeden hiçbir şey yapılmaz. 470 bin TL nakit alınmış.? diye konuştu. Kongre küçük sözlü tartışmaların ardından sona erdi.



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI