ÇERKEZKÖY`DE KONAK CAFE VE RESTORANT HİZMETE GİRDİ

ÇERKEZKÖY`DE KONAK CAFE VE RESTORANT HİZMETE GİRDİ

Çerkezköy Belediyesi AK Parti eski meclis üyesi Seyithan Caferoğlu?nun sahibi olduğu Konak Cafe ve Restorant düzenlenen törenle hizmete girdi...

Çerkezköy`de son dönemlerin gözde mekanlarından kafe restoranlara bir yenisi eklendi. Çerkezköy Belediyesi`nin AK Partili geçen dönem meclis üyesi Seyithan Caferoğlu, Adliye Sarayı ve Devlet Hastanesi`nin olduğu yerde Konak Cafe ve Restorant adlı yeni işletmesini hizmete soktu. İşletme için görkemli bir açılış töreni düzenlendi.

Fatih Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi üzerinde bugün hizmete açılan Konak Cafe ve Restorantın kurdela törenine katılım hayli fazla oldu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla hizmete giren yeni işletme için menüsü geniş bir ikram sofrası kuruldu.

KAPAKLI`YA DA İSTİYORUM

Kurdele kesimi öncesinde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yeni işletmenin Seyithan Caferoğlu ve ailesine hayırlı olması temennisinde bulunurken, "Çerkezköy`e, bölgemize hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum." dedi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de açılışta bir konuşma yaparak, bu tür yatırımların Kapaklı`da da olmasını isterken, "Böyle güzel mekanlar, güzel yerler gördüğüm zaman ben hep arkadaşlar arasında espri babında bir şey söylüyorum, `Ben de Kapaklı`ya istiyorum` diyorum. Buradan Seyithan ağabeye ya da birçok yatırımcı arkadaşa duyurulur. Kapaklı`da yatırım yapmak isteyen bu tarz yatırımları ortaya koymak isteyenlere yerel yönetimler olarak elimizden gelen bütün desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bereketli helalinden bol kazançlar diliyorum aileye. Çerkezköy için bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK 

Açılışta konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ?2020 yılı inşallah ekonomik daralmanın bittiği ve ülkemizin ekonomik olarak toparlanma yılı olacak. Bunu görmeye başladık, görüyoruz. 2020 yılında inşallah her şey daha güzel olacak. Seyithan ağabeyimizin öncelikle ailesine ondan sonra Çerkezköy`e böyle bir işletme açması hayırlı uğurlu olsun diyorum.? dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışta kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden işletme sahibi Seyithan Caferoğlu ise ? Diyoruz ki krize inat inşallah böyle bir işyeri açtık. Allahın izniyle devamı olacak. Kapaklı`ya da Allah para verirse inşallah açmaya çalışacağız." dedi.

Açılışın ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu. Konak Cafe ve Restorant`ta kuzu şiş, kebap çeşitleri, çorba çeşitleri, sulu yemek, pide, lahmacun ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra kafe hizmeti de sunuluyor.

 



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL

TEKİRDAĞ’DA 4. LAVANTA ŞENLİĞİ 8 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR