KOÇAK: "KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN"

KOÇAK:

Türk-İş Konfederasyonu Tekirdağ İl Başkanı-Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

 

Türk-İş Konfederasyonu Tekirdağ İl Başkanı-Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak,  `` Tüm emekçi kardeşlerimiz, şehit yakınları ve gazilerimiz başta olmak üzere aziz milletimizin Kurban Bayramı?nı en içten duygularla kutluyorum? dedi.

Türk-İş Konfederasyonu Tekirdağ İl Başkanı-Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.  

Koçak yayımladığı mesajında; ?Dini ve milli bayramlarımız, ay-yıldızlı bayrağımızın altında özgürce ve birlikte yaşama irademizi ve kararlılığımızı diri tutan, güçlü kılan özel günlerdir. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir bayrama daha kavuşabilmenin sevinci ve huzuru içerisindeyiz?. dedi.

TEDBİRLİ OLMAYI SÜRDÜRMELİYİZ

Korona virüs salgınına dikkat çeken Başkan Koçak mesajının devamında şu ifadelere yer verdi; ?Dünyada olduğu gibi ülkemizde de derin etkilerini yaşadığımız yeni tip koronavirüs salgınına karşı tedbirli olmayı sürdürmeliyiz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda bayram kutlamalarımızda sosyal mesafeye uymalı, sevgimizi bu çerçevede göstermeli, kontrollü sosyal hayatı alışkanlık haline getirmeliyiz. Bu vesileyle, genel halk sağlığını korumak ve Covid-19 virüsünün yayılmasını engellemek için herkesin dikkatli olmasının önemli olduğunu tekrar hatırlatmak istiyoruz.

Emeğini vatanı ve milleti için sarf eden, alın teriyle hayata tutunmanın haklı onurunu ve gururunu yaşayan tüm emekçi kardeşlerimiz, şehit yakınları ve gazilerimiz başta olmak üzere aziz milletimizin Kurban Bayramı?nı en içten duygularla kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyoruz.?

 



BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU