HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ZOR GÜNLERDE YERLİ VE MİLLİ HİJYEN ÜRÜNLERİ...

ZOR GÜNLERDE YERLİ VE MİLLİ HİJYEN ÜRÜNLERİ...

Çetin Group`un üretim sektöründe hizmet veren Atak Kozmetik`i ziyaret eden Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Murat Koçak ve oğlu Halit Koçak, korona virüslü şu günlerde yerli ve milli hijyen ürünlerine dikkat çekti...

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak oğlu Halit Koçak ile birlikte ÇOSB`de (Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi) üretim yaparak dünyanın  çeşitli ülkesine ihracat yapan Atak Farma Kozmetik ve Kimya San.Tic. AŞ, fabrikasını ziyaret etti. Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile birlikte fabrikada üretim bantlarını da ziyaret eden Koçak ve oğlu, korona virüslü günlerde yerli ve milli hijyen ürünlerine dikkat çekmeyi ihmal etmedi.

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak`ın oğlu Halit Koçak, Çetin Group`un üretim sektöründe hizmet veren şirketlerinden Atak Farma Kozmetik`in fabrikasına yapılan ziyaretin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " Değerli büyüğüm Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin amcamı Atak Cosmetics fabrikasında ziyaret ettik.Ülkemizin geçtiği bu zor günlerde yerli ve milli hijyen ürünleri üretilerek ülkemize katkı sağladığı için kendisine teşekkürler. Misafirperverliği için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Bu arada, Dünya`da 80 ülkeye ihracat yapan Atak Farma Kozmetik, geçtiğimiz şubat ayında Türkiye`ye yaklaşık 4 bin kilometre uzaklıktaki Dubai`de kurulan fabrikada üretim yapmaya başlamıştı.  



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI