AHMET ÇETİN KÖYÜNÜN TAKIMINA KURUCU BAŞKAN OLDU

AHMET ÇETİN KÖYÜNÜN TAKIMINA KURUCU BAŞKAN OLDU

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, köyünün takımına kurucu başkan oldu. Küçükyaylaspor 2. Amatör Lig`de mücadele edecek.

Kırklareli`nin Vize ilçesine bağlı Küçükyayla Köyü`nden 2. Amatör Lig`e takım çıkıyor. 90`lı yıllarda Kaymakamlık Kupası`na damga vuran Küçükyaylaspor yeniden filiz vermeye başladı.

Yeni kurulan Küçükyaylaspor`un Kurucu Başkanı Trakya`nın ve ülkemizin önde gelen kuruluşlarından Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin oldu. Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`in köyünde kurulan ve 2. Amatör Lig`de mücadele edecek olan Küçükyaylaspor`a Ahmet Çetin`in kurucu başkan olduğunu duyuran Küçükyayla Köyü Derneği Başkanı Selami Tetik, kulübün yönetim kurulu başkanlığını ise Saray Kokoreç`in sahibi Gökmen Bartan`ın yapacağını duyurdu.

İşte Küçükyaylaspor`un kurucu yönetim kurulu:

Kurucu Başkan: Ahmet Çetin.

Yönetim Kurulu Başkanı: Gökmen Bartan.

Başkan Yardımcısı: Tarkan Eroğlu.

Sayman: Kayhan Çetin.

Sekreter: Furkan Düzenci.

Yönetim Kurulu Üyesi: Ufuk Tetik.

Yönetim Kurulu Üyesi: Yakup Öztürk.

Yönetim Kurulu Üyesi: Atakan Karababa.

KÖYÜN GENÇLERİNDEN TEŞEKKÜR

Kulübün resmen kurulmasının ardından duygularını dile getiren Küçükyayla Köyü gençleri, "Küçükyayla gençleri olarak büyük bir azim ve heyecanla çıktığımız bu yolda kurucu başkanımız sayın Ahmet Çetin ve yönetim kurulu başkanımız sayın Gökmen Bartan`ın destekleri ve öncülüğünde, kurucu yönetim kurulumuzun gençlere olan inançlarıyla dernek yönetimimizin maddi ve manevi destekleriyle Küçükyayla sevdalası iş adamlarımızın katkılarıyla Küçükyayla Spor Kulübü`nü resmi olarak kurmanın gururunu yaşıyoruz. Emeği geçen ve oluşumun içinde bulunan herkesin emeğine sağlık teşekkür ederiz." diye konuştular.

 

 



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL