4-1`LİK GALİBİYETİ SOYUNMA ODASINDA KUTLADI

4-1`LİK GALİBİYETİ SOYUNMA ODASINDA KUTLADI

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin 2. Amatör Küme`de mücadele veren Küçük Yaylaspor`un bu haftaki maçını izledi. Çetin, maçın ardından Kayaspor`u 4-1 yenen Küçük Yaylasporlu futbolcuları soyunma odasında tebrik etti.

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, kurucu başkanı olduğu köyünün takımı Küçük Yaylaspor`un bu haftaki maçını izledi. Karşılaşmadan 4-1 galip ayrılan Küçük Yaylaspor futbolcularını soyunma odasında kutlayan Çetin, başarılarını lig sonuna kadar sürdürmelerini diledi.

OYUNCULARI TEK TEK TEBRİK ETTİ

Kırklareli`nin Vize ilçesine bağlı Küçük Yayla Köyü`nden 2. Amatör Lig`de mücadele eden Küçük Yaylaspor, aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta 3-1`lik galibiyet alan Küçük Yaylaspor bu hafta yine farklı bir skora imza attı. Küçük Yaylaspor deplasmanda oynadığı Kayaspor`u 4-1 yenerken maçı Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin de izledi. Maç sonrası futbolcuları soyunma odasında tebrik eden Çetin, ligi sonuna kadar başarılarının devam etmesi dileğinde bulunarak futbolcuları tek tek kutladı.



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI