KIZILPINAR`IN SINIRLARI DEĞİŞİYOR

KIZILPINAR`IN SINIRLARI DEĞİŞİYOR

Çerkezköy`ün en büyük mahallesi konumunda olan Kızılpınar Mahallesi bölünüyor. Yarın yapılacak olan Çerkezköy Belediye Meclisi`nde nüfusu 40 bine dayanan Kızılpınar Mahallesi`nin üç ayrı mahalleye bölünmesi planlanıyor...

Çerkezköy Belediyesi, Nüfus yoğunluğu itibariyle en büyük mahallesinin sınırlarını yeniden belirlemek için harekete geçti. Yarın yapılacak Belediye Meclisi`nin Ocak ayı ilk oturumunda Kızılpınar Mahallesi`nin sınırlarının bölünmesi gündeme alındı.

YARIN SAAT 15.00`DA MECLİS TOPLANIYOR

Yarın yapılacak olan Belediye Meclis Toplantısı`nda, Kızılpınar Mahallesi`nin 3 ya da 4 mahalleye bölünmesi görüşülecek. Edinilen bilgiye göre Kızılpınar`ın üç mahalleye bölünmesi yüksek bir ihtimal olduğu belirtiliyor. Bu arada, Kızılpınar Mahallesi`nin bölünmesi nedeniyle 31 Mart 2019`da Belediye Seçimleri ile birlikte yapılacak `muhtarlık seçimi`nde muhtar adaylarının sayısının da artması bekleniyor. Ancak, yeni mahallelerin seçime katılması için, Çerkezköy Belediyesi`nin kararının ardından 15 gün içerisinde Büyükşehir Belediyesi`nin `onayı` ve ardından da Kaymakamlık ve İçişleri Bakanlığı`nın `onay` vermesinin ardından seçim takvimi içerisinde yetiştirilmesi gerekiyor. 



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR