KIZILAY`DAN POLİSEVİ`NDE İFTAR

KIZILAY`DAN POLİSEVİ`NDE İFTAR

Türk Kızılay Çerkezköy Şubesi tarafından vatandaşlara yönelik iftar yemeği düzenlendi. Polisevi`ndeki iftar yemeğine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım da katıldı.

Türk Kızılay Çerkezköy Şubesi tarafından ramazan ayı nedeniyle Çerkezköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen 250 vatandaşa iftar yemeği verildi. Polisevi`nde düzenlenen iftar programına Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım da katıldı.

KADİR GECESİ VE RAMAZAN BAYRAMI`NI KUTLADI

Çetin Group`un sponsorluğunda gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, vatandaşların yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı`nı da kutladı. Vali Yıldırım, "Bugün Ahmet Bey`in ikram ettiği Kızılay`ımızın iftarında hep bir arada bulunuyoruz. Hepiniz hoş geldiniz. Ramazan ramazan dedik geldi şimdi de gidiyor. Belki bunun hüznünü yaşıyoruz. Ama ramazanın gitmesinden hüzün yaşamaktansa ramazanın sonunda bayram yapmak daha güzel. İnşallah ramazanın kalan günlerinde bugüne kadar olduğu gibi güzel bir şekilde geçirir. Ondan sonrada bayram tadında bir bayram geçiririz. Ramazan paylaşma ayı. Ramazan, bereket ayı. Ama bayramlarda aynı zamanlarda bizim kültürümüzde paylaşmanın bir başka göstergesi. Bayramlarda büyüklerimize gitmek, gariban insanların ziyaretinde bulunarak onların bayramlarını yapmak ayrı bir kültürün göstergesi. Bizim insanımızdan başkasında yok. Hem küçüklerimize bunları anlatmak hem de kendimiz bunları yaparak yaşatmak borcumuz var. Yarına kültürler kalacak. Belki hepimiz gideceğiz ama kültürlerimiz yaşayacak. Hepinizin gelmekte olan Kadir gecesini kutluyorum. İnşallah önümüzdeki hafta gireceğimiz bayramını kutluyorum."diye konuştu.

Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca`da davetlilere, iftar yemeğine katıldıkları için teşekkür ederken, iftarın sponsoru olan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`e de ayrı teşekkür etti.

250 KİŞİLİK İFTAR VERİLDİ

Polisevi`nde düzenleneni iftar yemeğine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve eşi Vahide Abban, Türk Kızılay`ı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, Kızılay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve 26 Dönem Milletvekili Ayşe Doğan ve Kızılay Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Torun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çetin Gorup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, eşi Seval Çetin ve oğlu Furkan Atakan Çetin ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından iftara davet edilen 250 vatandaş katıldı.

PARFÜM HEDİYE ETTİ

Kızılay adına iftarı veren Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, yemeğin ardından group bünyesinde faaliyet gösteren Atak Farma`nın ürünlerinden oluşan parfümlerden davetli vatandaşlara hediye etti. Çetin Gorup personeli tarafından parfüm poşetleri tek tek masalar dolaştırılarak vatandaşlara dağıtıldı.

 



Anahtar Kelimeler: