KIZILAY YÖNETİMİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

KIZILAY YÖNETİMİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Kızılay Çerkezköy Şubesi, yeni hizmet binasında ilk yönetim toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda ramazan ayında yapılacak yardımların sağlıklı bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması yönünde kararlar alındı.

Çerkezköy`de yeniden yapılan Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu, Ramazan yardımlarını görüştü. Kızılay Şube Başkanı Hasan Karaca, genel merkez tarafından gönderilen 8 bin parça giyecek malzemesinin okullara dağıtılacağını söyledi.

500 ERZAK KOLİSİ DAĞITILACAK

Atatürk Caddesi üzerindeki yeni hizmet binasında ilk yönetim kurulu toplantısını yapan Kızılay Şubesi`nde ramazan yardımları ve fitre-zekat konuları görüşüldü. Toplantıda yardımların ihtiyaç sahiplerine sağlıklı bir şekilde ulaştırılması yönünde kararlar alandı. Kızılay Şube Başkanı Hasan Karaca, ramazan ayı nedeniyle 500 aileye erzak dağıtımında bulunacaklarını belirterek, "200 adet erzak kolisini şu ana kadar ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Önümüzdeki hafta başından itibaren 300 adet erzak kolisi daha dağıtacağız. Kızılay olarak ramazan yardımlarını Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerimizde yapıyoruz."dedi.

ÖĞRENCİLERE 800 BİN GİYSİ DAĞITILACAK

Bu arada, Kızılay Çerkezköy Şubesi olarak Kapaklı ve Çerkezköy`deki okullara 8 bin parça giysi dağıtacaklarını hatırlatan Karaca, "Kızılay Genel Merkezimiz tarafından 8  bine yakın giysi, ayakkabı, gömlek gönderildi. Önümüzdeki günlerde Kapaklı ve Çerkezköy`deki okul müdürlüklerine dağıtacağız. Okul müdürlerimiz tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bu yardımlar dağıtılacak. "diye konuştu.

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?