KIZILAY ÇERKEZKÖY ŞUBESİ`NDEN RAMAZAN YARDIMI

KIZILAY ÇERKEZKÖY ŞUBESİ`NDEN RAMAZAN YARDIMI

Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi Çerkezköy AVM Migros`ta Ramazan erzak bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelere teslim etmeye devam ediyor. Kızılay, 700 koli erzak bu ayda dağıtacak.

Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi tarafından Ramazan erzak kolilerinin dağıtımı sürüyor. Bugüne kadar 300 koli erzak dağıtan Kızılay Çerkezköy Şubesi, ay boyunca toplamda 700 koli erzak dağıtacak.

ERZAK DAĞITIMI DEVAM EDİYOR

Kızılay Çerkezköy Şubesi, bugün gıda kolilerini dağıtmayı sürdürdü. Öğleden sonra 16.00`dan itibaren eski KİPA yeni Çerkezköy AVM Migros yanında erzak dağıtımına devam eden Kızılay, Mahalle Muhtarları ve ihtiyaç sahibi ailelere, kolileri teslim etti. Çerkezköy`de mahalle muhtarlarına, mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 10`ar koli erzak verildi. Çerkezköy Gaziler Derneği Temsilciliği`ne ise ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere 20 koli erzak teslime dildi.

700 KOLİ DAĞITIM YAPILACAK

Gıda kolilerinin alan aileler Kızılay Çerkezköy Şubesi`ne teşekkür ederken, Şube Başkanı Hasan Karaca hoş görü, merhamet, yardımlaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayı nedeniyle, hayırsever vatandaşların Kızılay`a yaptığı gıda kolisi bağışı sonucu yardımlarımızı sürdürüyoruz. Bu şekilde ramazan ayı sürecinde 700 koli erzak dağıtımımız olacak. 300 koli şu ana kadar dağıttık. Bugünden itibaren 400 koli daha bir dağıtımımız olacak. Mahalle muhtarlarımıza ihtiyaç sahiplerine vermeleri üzerine kolilerimizden 10`ar tane tahsis ettik. Bunun dışında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`ndan aldığımız listelere göre ihtiyaç sahiplerini belirleyerek, bu ailelerimize yardımlarımızı ulaştırıyoruz."diye konuştu.

BAĞIŞÇILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan bu gıda yardımları nedeniyle Türk Kızılay`ı olarak hayırsever vatandaşlara teşekkür ederek, şükranlarını sunduklarını belirten Karaca, "Bağışçılarımıza bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdükleri için bizde teşekkür ediyoruz. Türk Kızılay`ı bağışçılarıyla birlikte her zaman daha güçlü olarak Çerkezköy`de faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek."diye sözlerini tamamladı.



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR