METİN DÖNMEZ`DEN KILIÇDAROĞLU`NA MEKTUP

METİN DÖNMEZ`DEN KILIÇDAROĞLU`NA MEKTUP

DSP Çerkezköy Belediye Başkanı Metin Dönmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`na mektup yazdı. Dönmez, CHP Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın, `Partiler üstü aday` afişlerini eleştirirken, " Yazın aklınızın bir köşesine, buradaki adayınızdan ne

DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, Kemal Kılıçdaroğlu`na yazdığı mektupta, Belediye Başkanı Vahap Akay`ın Cumhuriyeti kuran parti çatısı altında durmaması gerektiğini savundu. Dönmez, sosyal medya hesaplarından paylaştığı mektubunda şunlara yer verdi:

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu,

Bugün Tekirdağ Mitingi sonrasında HALK TV de yayınlanan programınızı izleme fırsatı buldum.
Açıklamalarınızda ;
Benim bütün adaylarım halkın içinden gelen kişilerdir, harama bulaşmamış yanlışı olmayan,halktan kopmadan siyaset yapan kişilerdir dediniz. Adaylarınıza hitaben; Seçildiğinizde oy veren vermeyen herkese eşit muamele etmeleri gerektiğini, 5 yıl sonra yeniden bir seçim olacağını unutmadan hareket etmeleri gerekir dediğinizi dile getirdiniz.
Sayın Kılıçdaroğlu,
Sizin gözünüzü öyle kapatmışlar ki, ülke genelinde birçok belediye başkanınız ve adayınız size kulağını kapatmış durumda. Sizi dinlemek bir yana, söylemlerinizin tam tersine icraatlerini sürdürmekte kararlılar.
Kendi seçim çevrem olan Çerkezköy özelinde ifade etmek isterim ki, burada mevcut belediye başkanınız tamamen halktan kopuk sadece ranta ve rantiyeye hizmet eden ve belli bir zümre dışında hiç kimse ile sosyalleşmeyen bir çizgide bir 5 yılı geride bırakmış olup, tekrar seçilmek için sizinde onayınızla tekrar aday olmuştur.
Unutmayın! Burada böyle bir günah var ise sizde bu günahın ortağısınız.
Burada yapılan CHP seçim çalışmalarında, paylaşımlarda hiçbir surette ne sizin ne partinin lafzı bile geçmemektedir.

PARTİLER ÜSTÜ ADAY YENİDEN VAHAP AKAY
Yazılı Pankartları önünde resim çekilerek nasıl bir ruh haline kavuştuğunu, megolomanlık seviyesini görme imkanınız olacaktır.Yapılan çalışmalarda izlenen yol ile tamamen yeni rant kapıları oluşturmak adına, Ak Parti seçmeninden, İYİ Partiden oy çalma adına meclis üyeleri oluşturduğunu, söylemler geliştirmeye devam ettiğini açıkça görebiliriz. Bunları size anlatmamın işe yaramayacağını biliyor olmakla birlikte, Cumhuriyetin kurucu partisi olması hasebi ile parti çatısı altında bu ve benzeri adayları barındırmamanız gerekliliğini işaret etme ihtiyacı duydum.
Yazın aklınızın bir köşesine, buradaki adayınızdan ne buradaki Halka ,nede memlekete zerre kadar fayda olmaz.



Anahtar Kelimeler:

TCG-AKIN TEKİRDAĞ’DA VATANDAŞLARA KAPILARINI AÇTI

MÜJGAN VE SERKAN KARAGÖZ ÇİFTİNİN YAPIMINI ÜSTELNDİĞİ CAMİ İNŞAATI BAŞLADI

MARKALI 5 ÇİFT AYAKKABI ÇALDILAR

TEKİRDAĞ’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

DENİZ YATAĞINDA UYKUYA DALDI, 2 MİL ÖTEDE GÖRENLER ŞAŞIRDI