TESCİLLİ FETÖ`CÜ KILDIZE`NİN HERZELERİ

TESCİLLİ FETÖ`CÜ KILDIZE`NİN HERZELERİ

FETÖ/PDY terör örgütünün kuruluşu olan ÇESİAD`a 2016 yılına kadar üye olduğu ortaya çıkan Abdulkadir Kıldıze`nin, iftira atarken söylediklerine karşın, kendisinin yazdıklarına bakın....

FETÖ/PDY terör örgütünün Çerkezköy`deki yapılanmasında önemli bir rolü olan ÇESİAD adlı derneğin üyesi olduğu ortaya çıkan Havadis Gazetesi`nin sahibi Abdulkadir Kıldıze, yazılarında çamur attığı insanlara kullandığı ifadelerden daha fazlasını kendisi yaptığı bir bir ortaya çıkıyor. Kıldıze, "Eskiden maklube kaşıklayanlar" diye insanları FETÖ`cülükle suçlarken, "Dışarda eylem, İçerde kayıt var" başlıklı haberle FETÖ`nün kapatılan kuruluşu Bank Asya ile ilgili destek haberleri yayımlamış...

MAKBULEYİ KAŞIKLAYANLAR FETÖCÜ BU DEĞİL!

Havadis Gazetesi`nin sahibi Abdulkadir Kıldıze, bugünlerde FETÖ`cü diye yaftalığı insanlara isnat ettiği suçla, kendisinin yaptıkları arasında uçurum var. Neredeyse FETÖ`nün kapatılan kuruluşu olan Bank Asya`nın destekçisi olan Abdulkadir Kıldıze, suçladığı insanlara ise yemek yemeyi çok görüyor.

BU HABERDEKİ İFADELER FETÖ YANLISI OLMUYOR DA...

Kimmiş FETÖ başlıklı haberimizde yer verdiğimiz, yakın dostu Adem Çil`e övgüler dizerken, " Eskiden maklube kaşıklayanların halen devlet kurumlarında ve siyasette aktif olarak görev yaptığını anlatmaya çalıştı." ifadelerini kullanmıştı.

Oysa, kendisi eskiden daha fazlasını yapmış. 2015 yılının şubat ayında üyesi olduğu FETÖ`nün kuruluşu ÇESİAD`ın bir başka kolu olan Bank Asya  kapatılırken yaptığı haberde bakın hangi ifadelere yer veriyor:

"Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu`nun yönetiminin şeffaf olmadığı gerekçesiyle el koyduu Bank Asya`nın Çerkezköy Şubesi önünde toplanan bir grup vatandaş uygulanan kararı protesto ederek Bank Asya`ya destek pankartları açtı. Çocuk ve kadınların da bulunduğu vatandaşların ellerindeki pankartlarda yazan `Kumpası Bırak Para Lazımsa Söyle` mesajları dikkat çekti. Öte yandan resmi üniformalı polisin banka içerisinde bankaya para yatıran vatandaşları video`ya çekmesi ise banka müşterilerinin tepkisini çekti."



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ