Politika

Politika Haberleri

"GÖRÜNEN KÖY METİN DÖNMEZ"

DSP Çerkezköy Belediyesi 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Kenan Yoleri, "Çerkezköy`de CHP`yi şahlandıran şahısla yola çıktık. Birçok insan `yanınızdayız` diyor. Bazıları da eleştiriyor. Ben de onlara diyorum ki, DSP`nin oylarını bölmeyin. Görünen Köy Metin Dönm

DSP (Demokratik Sol Parti) Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez`in meclis üyesi listesinde 1. sırada yer verdiği Kenan Yoleri, Trakya Flaş Haber Gazetesi`ne ilginç bir tespit de bulundu. Yoleri, "Artık bilgisayar çağındayız. Kimin hangi teveccühü gördüğünü anında öğrenebiliyoruz. Her yerde Metin Dönmez var. Vatandaşın tabiriyle `CHP`yi Çerkezköy`de şahlandıran şahıs`la yola çıktık. Birçok insan `yanınızdayız` diyor. Bazıları da eleştiriyor. Ben de onlara diyorum ki DSP`nin oylarını bölmeyin."ifadelerini kullandı.

CHP`Yİ ÇERKEZKÖY`DE ŞAHLANDIRAN ŞAHIS!

DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez`i anlatarak sözlerine başlayan Kenan Yoleri, " Kendine ve milletine güvenen dostlarla DSP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi adayı olduk. Başkan adayımız Metin Dönmez ile harika bir yola çıktık. Vatandaşın tabiriyle Çerkezköy`de CHP`yi şahlandıran şahıs. Tüm dostlar, `Yanınızdayız` diyor. CHP`deki arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Kimi, `Yanınızdayız`  Metin Ağabey`le bu kez belediyeden hizmet alacağız, diyor. Kimi de eleştiriyor. Ben de onlara diyorum ki DSP`nin oylarını bölmeyin."diye konuştu.

HER YERDE VAHAP VARSA BİR DÜŞÜN!

Bazı partililerin, Belediye Başkanı Vahap Akay adına kendilerini eleştirdiğini dile getiren Yoleri, "Bizi eleştirenler diyor ki; `Her yerde Vahap var, oyları bölmeyin! İspat edin diye sorunca diyorlar ki, `Adam yol yaptı, park yaptı. Ben de bu arkadaşlara diyorum ki sen değil miydin yol yapmakla olmaz diyen? Sen değil miydin park yapmakla olmaz diyen? Sen değil miydin herkese eşit olmak gerekir diyen? Her yerde Vahap varsa, bir düşün! Bu kadar ofisin kirası nereden geldi ve ne gerek vardı? Bu kadar afiş, pankart, ha bire benzin harcayıp, bağıran otobüsler. Bunlara gerek var mı?"

HİÇBİR YERDE YOK!

Belediye Başkanı Vahap Akay`ın yandaşları tarafından `Algı` operasyonu ile olduğundan fazla gösterilmeye çalışıldığına işaret eden Yoleri, ilginç bir çıkışta bulundu. Yoleri, "Eskiden olsa her yere afiş asan, üç tane taşıma miting yapan, fısıltı gazetesinde, hikmet satan arkadaşlar kazanırdı. Ama bu çağda artık geçerli değil. Hele biz hiç kanmayız.  Açık açık ifade edeyim ki Vahap Bey hiçbir yerde yok! Artık bırak afişle, pankartla, otobüs gezdirmeyle, taşıma miting yapmayla, anketle bile neredeyse hikaye. Çünkü ben geçiyorum bilgisayar başına iki üç programla son 4 saat, son 1 gün, son 1 hafta, son 1 ay hatta 2014 yılından buyana dünyada herhangi bir ülkede herhangi bir ilde, ilçede, herhangi bir konuda durum nedir, tepki nedir, yaklaşım nedir anında görebiliyorum."dedi.

MİLLETİ UYARALIM DSP`NİN OYU BÖLÜNMESİN!

Sözlerini Metin Dönmez ve ekibinin son günlerde aldığı tepkileri değerlendirerek tamamlayan Yoleri, "Dediğim gibi bilgisayar başında çapraz kıyaslamalar da yapabiliyoruz artık. Her evde, kahvede, sokakta, işyerinde, tablette, akıllı telefonda kim ne yapmış görebiliyoruz. Metin Dönmez, şu günlerde vatandaşın yüreğindeki düşünce Çerkezköy`ün Karaoğlanı! Bu bağlamda yapılan bütün inceleme ve okumalar gösteriyor ki görünen köy Metin Dönmez. Görünen köy Çerkezköy halkı DSP ve Metin Dönmez diyor. Rica ediyorum, halkımız yorumu bıraksın. Yüzde 1 yanılma payı olmayan bilimsel bilgilere göre konuşalım. Milleti de uyaralım, DSP`nin oyları bölünmesin. Bizi eleştirenlere diyorum ki DSP`nin oylarını bölmeyin. Gelin hep birlikte Belediye`yi Metin Dönmez başkanlığında alalım. Güvercinler uçuralım."diye konuştu.

Yoleri, sözlerini tamamlarken, "Halkın iradesi her şeyin üstündedir. Biraz bekleyin. Detayları ve oranları görünce herkes şok olacak. Son günlerde bilimsel verilerde Metin Dönmez var!Görünen Köy DSP. Görünen Köy Metin Dönmez!"dedi.



Anahtar Kelimeler:

MİLLETVEKİLİ AVŞAR, GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK'A TEKİRDAĞ'DAKİ GENÇLİK TESİSLERİNİ SORDU

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BU KEZ ENGELLİLERİ SORDU

AVŞAR BAKANLARA DEPREM BÖLGESİNİ SORMAYI SÜRDÜRÜYOR

MİLLETVEKİLİ AVŞAR: ÇADIRDA EĞİTİM ALAN KAÇ ÇOCUK VAR?