Tarih: 02.09.2019 12:35

KEMAL GÜMÜŞ`ÜN MUTLU GÜNÜ

Facebook Twitter Linked-in

 

Çerkezköy Belediyesi Başkan Yardımcısı ve uzun yıllardan beri Fen İşleri Müdürlüğü yapan Kemal Gümüş kızı Hilal Gümüş`ün düğün mutluluğunu yaşadı. Hilal Gümüş  Mehmet Taşdemir ile görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Dün (Pazar) akşam Kapaklı`daki bir düğün salonunda düzenlenen tören Gümüş ve Taşdemir Ailesi`nin davetlileri karşılamasıyla başladı.  Kemal ve Ayfer Gümüş çifti kızlarının mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarını kapıda karşıladı.  Ardından Hilal ve Mehmet Taşdemir çifti heyecanlı bir müzik eşliğinde, davetlilerin alkışları arasında salona renkli bir atmosferde girdi. Düğünün ilk dansını yapan Hilal ve Mehmet Taşdemir, ardından pastayı kesti. Dünya evine giren çiftin düğün pastasını kesmesiyle birlikte yapılan havai fişek gösterisi dakikalarca davetliler tarafından heyecanla izlendi. Gökyüzünü aydınlatan havai fişekler eşliğinde, takı törenine geçildi.

Renkli düğünün çok sayıda davetlisi vardı. Çerkezköy Belediyesi eski ve yeni belediye başkanları, çok sayıda Çerkezköy ve Kapaklı`nın önde gelen ismi ve yüzlerce davetlinin yanı sıra Gümüş ile Taşdemir aileleri, akrabaları düğünde bir araya geldi.     




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —