Gündem

Gündem Haberleri

O KEDİ ÖLDÜ!

O KEDİ ÖLDÜ!

Akıbetini merak eden okurlarımıza iyi bir haber vermeyi çok isterdik ancak Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı`nda bağırsakları dışarı çıkmış halde veterinersiz bırakılan kedi maalesef öldü!

Bir hafta önce gündeme taşıdığımız Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Geçici Hayvan Barınağı`ndaki bağırsakları dışarı çıkmış halde tedavi bekleyen küçük kedi, hayatını kaybetti. Hayvan severlerin yoğun gayretleriyle İstanbul`da bir hayvan hastanesine götürülen kedinin, ameliyata alınmayı beklerken öldüğü belirtildi.

VETERİNER İZNE ÇIKMIŞTI

Önceki hafta Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın Emlak ve İstimlak Müdürü Nevzat Kumru`yu görevlendirmesiyle gündeme gelen hayvan barınağında bir anda bağırsakları dışarı çıkmış halde bekleyen bir de küçük kedi gündeme oturdu. Barınak sürgünleriyle ilgili yazdığımız bir haberimizin ardından hayvan severlerin sosyal medya üzerinden "Hekimin yıllık izne çıkacağı çoktan belliydi. Yerine bir hekim bulup da neden koymadınız? Bu ne duyarsızlık, bu ne acımasızlık. Paranızı konserlere, şakşaklara harcamayıp canlara harcayın. Belden aşağısı tutmayan köpeği bana müdahale edildi deyip bir şey yapmadan hala niye kafeste tutuyorsunuz. Kedi gelmiş paramparça orada neden hala tutuyorsunuz? Hekimimiz yok deyinde bari başka yerlere sevk edilsin.?şeklindeki çıkışıyla dikkatimizi çeken küçük kedi 7  Kasım günü haberimize konu olmuştu.

AKIBETİNİ MERAK ETTİLER

Trakya Flaş Haber gazetesi ve web sitemizde yer verdiğimiz haberimizde hayvan severlerinde duyarlılığı sayesinde, Geçici Hayvan Barınağı`nda bir gün önce ikinci veterinerin de iş başı yaptığını duyurmuştuk. Veteriner izne çıktığı için barınakta günlerce bekleyen bağırsakları dışarı çıkmış haldeki küçük kedinin haber olmasının ardından bazı okurlarımız ve hayvan severler, akıbetini merak etmişti.

AMELİYATA GİREMEDEN HAYATINI KAYBETTİ

Belediye`de ikinci veteriner iş başı yapmasına rağmen, hayvan severlerin girişimiyle kedi İstanbul`da bir hayvan hastanesine götürüldüğü öğrenildi. Barınak ekiplerinin de yardımıyla Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu`nun girişimiyle hayvan hastanesine götürülen minik kedinin kurtarılmadı.  Veteriner izne çıktıktan sonra 5-6 gün bağırsakları dışarıda beklemesi nedeniyle, bağırsakların kuruduğu ve yapılması planlanan ameliyata giremeden hayatını kaybettiği belirtildi.



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI