Tarih: 27.08.2019 17:28

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Facebook Twitter Linked-in

1911 Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, bugün bir kafede yaptığı basın toplantısında açtı ağzını yumdu gözünü. Geçtiğimiz günlerde yapılan  Olağanüstü Kongre?nin yeterli çoğunluk sağlanamadığından `Yok hükmünde` olduğunu belirten Asbaş, yeni oluşumu da futbolun Donkişotları olarak tanımladı.

EN KISA SÜREDE KONGRE OLACAK

Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için kongrenin iptal olduğunu söyleyen 1911 Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, ?Kulübümüzün mevcut tüzüğü ve yasal çerçevede dernekler kanunu hükmü gereği ?Yönetim Kurulu sayısının en az iki katı olması gereken kulüp üye katılım sayısına ulaşılamadığı için? kongre geçersiz ve yok hükmüne girmiş bulunmaktadır. En kısa zaman içerisinde gerekli hazırlıklar yapılarak ve adımlar atılarak 1911 Çerkezköy Doğanspor Kulübü kongresi gerçekleşecektir.? dedi.

TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ

Hakkında yapılan eleştirilere sert tepki gösteren Başkan Asbaş şöyle devam etti: ?Yaşanılan bu süreç sonrasında bazı kişilerin yasal olmayan zeminde hakkı olmayan sıfatlar ile kamuoyunda yapmış oldukları açıklamalar ve iftiralar kamuoyunun malumudur. Biz şu anda hala mevcut 1911 Çerkezköy Doğanspor Kulübü yönetim kurulu olarak bu açıklamaları ve `çamur at izi kalsın` açıklamaları kongre süreci öncesinden de biliyoruz. Ne var ki o zaman çıkıp adını kamuoyunda yer alan haberlere kaynak olarak belirtemeyenler vardı. Bugün ise ?Takke düştü kel göründü? misali hadleri olmayan sıfat ve yasal meşruiyeti olmayan şekillerde yine o karalama maksatlı söylemleri ile gün yüzüne çıkmıştır. Yasal zorunlulukları bile şahsımız ve yönetimimiz üzerine saldırma gerekçesi görenler, hangi yasa hukuk bilinci ile bu kulübü yönetecekleri inancındalar merak konusu."

KONGRE SÜRECİNE KADAR NEREDELERDİ?

"Lige katılım parasını kongreden günler önce öderken bu sözde futbol sevdalısı kişiler neredeydi?" diyen Kazım Asbaş, şöyle devam etti: ?Kulübümüz 1911 Çerkezköy Doğanspor, tüm imkan ve desteklerinden mahrum bırakılırken, tesis kapılarına kilit vurulup bu şehrin takımı değilmiş muamelesi görürken, ulaşım amaçlı takıma bir otobüs bile verilmezken kamuoyunda kendisi Çerkezköy sevdalısı ilan edip futbolun Donkişotları misali kulübü sattırmayanlar olarak ortalıkta dolaşanlar kongre sürecine kadar neredeydi?"

BİZ SATICI ONLAR KURTARICI ÖYLE Mİ?

Şahsına ve yönetim kuruluna çeşitli ithamlara cevap veren Kazım Asbaş, ?Kulübün tüm imkanlarını seferber ederek ayakta tutmak isteyen bizlere satıcı kendilerine ise kurtarıcı sıfatını hangi pişkinlik ile yakıştırmaktadır? Bu kişiler yoksa bir makamın gölgesinde toplaşıp o makamın emrinde mi hareket etmektedir? Bilinmelidir ki; böyle bir hareket mevcut ise geçmişte de olduğu gibi sonları makam sahibi ile birlikte bir Çerkezköy Spor Kulübü`nün sonu daha adliye koridorlarında aklanma mücadelesi olabilir.? dedi.

KULÜBÜN DEĞERLERİNİN BİLİNCİNDE OLAN KİŞİLERİZ

Küçük yaşından beri sporun içinde olduğunu ifade eden Asbaş, ?Daha küçük yaşımdan beri sporun içinde olan yönetici kimliğime ulaşana dek bu kulübün formasını terletmiş değerlerinin bilincinde olarak yetişmiş kişileriz. Ne spor kamuoyu kulüp yöneticiliğine ne de Çerkezköy sevdası hakkında daha fazla konuşup kendinizi küçük düşürmeyin.? diye konuştu.

YASAL İŞLEM GERÇEKLEŞTİRİLECEK

1911 Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, sözlerini şöyle bitirdi: ?Kamuoyunun ilgisini çekerek ikaz ediyoruz ki; yasal olmayan ve kanun hükmüne ters bir şekilde kulübün adını ve kulüp ismiyle özdeşleştirilen yönetici sıfatlarını kullananlar ve de bu açıklamaları haber edinen basın yayın kuruluşları hakkında her türlü yasal işlem gerçekleştirilecektir.?

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —