Gündem

Gündem Haberleri

YARIN DİLEKÇESİNİ VERECEK

YARIN DİLEKÇESİNİ VERECEK

Yaklaşan lig öncesinde henüz bir takım oluşturulamayan Çerkezköy 1911 Doğanspor`da belirsizlik sona erdi. Kulüp Başkanı Kazım Asbaş, bu akşam yapılan yönetim toplantısının ardından istifa kararı aldığı belirtildi. Asbaş, yarın istifasını veriyor...

BAL`da (Bölgesel Amatör Lig) mücadele eden Çerkezköy 1911 Doğanspor`da Kulüp Başkanı Kazım Asbaş, istifa ediyor. İstifa dilekçesini hazırlayan Asbaş, yarın yönetimden iki arkadaşıyla birlikte istifa edecekleri belirtildi.

KONGRE YAPMAYA GEREK KALMADI

Geçtiğimiz günlerde olağanüstü kongre yaparak, görevini bırakan Çerkezköy 1911 Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş, kongrenin geçersiz sayılması nedeniyle başkanlığa devam etmişti. Yeniden bir olağanüstü kongreyle görevi bırakması için zamanın daralması nedeniyle istifa ederek, yeni bir yönetim oluşmasının önünü açma kararı alan Kazım Asbaş`ın yönetim kurulu üyesi iki arkadaşı ile birlikte istifa edeceği belirtildi. Yarın istifa dilekçelerini verecek isimler arasında Kazım Asbaş ile birlikte Bahadır Atasever ve şehir dışında başladığı işler nedeniyle görevini sürdüremeyeceğini belirten İsmail Aran da istifa edecek.  

Bu arada, Kazım Asbaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının başkanlıktan istifa edeceği gibi kulüp üyeliğinden de istifa edeceği belirtiliyor.

BUNDAN SONRA NE OLACAK

Kazım Asbaş`ın istifa etmesiyle birlikte yönetim kurulu üyeleri kendi aralarında yeni bir isim belirleyerek yola devam edecek. Çerkezköy 1911 Doğansopr`un başına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın onayladığı bir ismin geçmesi bekleniyor.

 



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR