1911`İN TESİSLERİNİ TENİS KORTU YAPACAK!

1911`İN TESİSLERİNİ TENİS KORTU YAPACAK!

BAL`da mücadele edecek olan Çerkezköy 1911 Doğanspor Kulübü, 2019-2020 futbol sezonunda lige katılamayacak. Kulüp Başkanı Kazım Asbaş, Belediye Başkanı Vahap Akay`ın, bugüne kadar kullanılan kulüp tesislerini `Tenis kortu` yapacağını bildirdiğini söyleyer

Çerkezköy 1911 Doğnspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, Belediye Başkanı Vahap Akay ile görüştüklerini ve 1911?e bu sezonda tesis temin edilmesini talep ettiklerini ancak olumsuz yanıt aldıklarını söyledi. Asbaş, "Başkan tesislere tenis kortu yapacakmış. Tesis yoksa, lige nasıl katılırız. Bu yüzden lige katılmama kararı aldık."dedi.

KAYMAKAMLA GÖRÜŞTÜ

Kulüp Başkanı Kazım Asbaş, bir süreden beri devam eden sorunların çözümü için Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ile görüştüklerini ancak bir çözüm bulunamadığını söyledi. Dün Kaymakam Abban ile görüşen Asbaş, "Kaymakamımızla görüştük. Bu durumda bir yaptırımı olmayacağını ancak Başkan ile bir kez daha görüşeceğini söyledi."diye konuştu.

TENİS KORTU YAPACAKMIŞ

Mevcut yönetimden devam etmek isteyenlerin Başkan Vahap Akay ile görüşme yaptığını açıklayan Asbaş şunları kaydetti: "Ben uzun zamandır artık yokum diyorum. Kulüp Başkanlığını bırakacağım. Ancak yönetimimizden bazı arkadaşlarımız devam etme kararı aldı. Ancak kulüp tesisleri olmazsa, nasıl devam edecekler? Malum, kulübün anahtarları belediye tarafından değiştirildi, bizde kapı dışarı edildik. İşte bu yüzden, bizim yönetimimizden devam etmek isteyen arkadaşlarımız gidip Başkan ile görüştü. Kulüp tesislerinin tahsis edilmesi, yemek ve deplasman için otobüs ve giderleri karşılanması halinde lige devam edebileceklerini söylediler. Belediye`den geçmiş yıllarda verdiği desteği istediler. Ancak olumsuz yanıt vermiş. Tesislere tenis kortu yapacakmış. Diğer talepler içinde olumsuz yanıt vermiş."  

BU DURUMDA LİGE KATILAMAYIZ

Sezonun başlamasına çok kısa süre kaldığını belirten Çerkezköy 1911 Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş, yeni sezonda yeterli desteğin kulübe olmadığını belirten Başkan Asbaş, "Belediyenin asgari desteği olmadan bu takımın lige katılması mümkün değil. Tesis olmadan bir takım nasıl var olur. Mevcut olanaklarımız çok kısıtlı. Bu yüzden, böyle giderse ki zamanda daraldı, maalesef bu sezon lige katılamayacağız."dedi.

 



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

TCG-AKIN TEKİRDAĞ’DA VATANDAŞLARA KAPILARINI AÇTI

MÜJGAN VE SERKAN KARAGÖZ ÇİFTİNİN YAPIMINI ÜSTELNDİĞİ CAMİ İNŞAATI BAŞLADI

MARKALI 5 ÇİFT AYAKKABI ÇALDILAR

TEKİRDAĞ’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

DENİZ YATAĞINDA UYKUYA DALDI, 2 MİL ÖTEDE GÖRENLER ŞAŞIRDI