Tarih: 23.08.2019 16:20

KAZAK GÖLÜ MESİRE ALANI`NA MAKYAJ

Facebook Twitter Linked-in

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kazak Gölü mesire alanında sulama , peyzaj , çevre düzenlemeleri , şadırvan ve WC alanlarında çalışmalarını sürdürüyor.

MODERN DÜZENLEMELER YAPILIYOR

Kazak Gölü`nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin "Mesire alanımızın genelinde  yer alan oturma bankları ve piknik masalarımızın bakım ve onarımlarını yaparak yeniliyoruz."dedi. Mesire alanında modern düzenlemeler yatıklarına dikkat çeken Çetin, "Ayrıca Belediyemiz Kent mobilyaları atölyemizde ürettiğimiz yeni piknik masaları ve oturma banklarımızı  mesire alanımıza koyarak  dinlenme alanlarımızı genişletiyoruz.Mesire alanımızda yer alan Mescidimizi daha da büyütüp özellikle bayanlarımızın  giriş ve çıkışlarını  ayırarak  yeniliyoruz. Yine Mescidimizin hemen yanında bulunan alanda ise vatandaşlarımızın abdestlerini daha temiz bir ortamda almaları için yeni şadırvanımızın yapımına başladık."diye konuştu.

PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Çetin mesire alanına yapılan çalışmalarla ilgili açıklamasını şöyle tamamladı: "Daha hijyenik ve daha temiz bir görünüme sahip olması için WC alanlarında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sulama , peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları ile de   mesire alanımızı daha güzel ve daha yeşil bir görünüme kavuşturuyoruz.  Kazak gölümüze yenilikler katmaya devam edeceğiz. "dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —