KAPAKLI`YA BİTLİS`TEN KAYMAKAM ATANDI

KAPAKLI`YA BİTLİS`TEN KAYMAKAM ATANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 403 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. Tekirdağ`a üç yeni Vali Yardımcısı atanırken Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy Karklareli Vali Y

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 403 mülki idare amirinin görev yerlerinin liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi.

Buna göre, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatında görevli 10 mülki idare amirinin yerleri değiştirildi, 13 kaymakam ve 4 vali yardımcısı bakanlık merkezinde değişik görevlere getirildi. Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatında görevli 29 mülki idare amiri ise yapılan değerlendirmeler neticesinde mülkiye müfettişliğine atandı. Merkezde görev yapan 4 mülki idare amirinin, vali yardımcılığı ve kaymakamlığa atamaları yapıldı.

TEKİRDAĞ`A ÜÇ YENİ VALİ YARDIMCISI

Kararnameye göre Tekirdağ`a üç yeni Vali Yardımcısı atanırken daha önce Çorlu Kaymakamlığı yapan Ali Dursun, gittiği Gaziantep`ten Tekirdağ`a Vali Yardımcısı olarak döndü. Atamalarla Tekirdağ Vali Yardımcısı ve YİKOP (Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı) Başkanı Tayyar Şaşmaz ise Antalya`ya atandı. Buna göre Tekirdağ Vali Yardımcılığı`na Gaziantep Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Tekirdağ Vali Yardımcılığı`na Adana Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut, Tekirdağ Vali Yardımcılığı`na Kırklareli Pınarhisar Kaymakamı Murat Eren atandı. Tekirdağ Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz ise Antalya Vali Yardımcılığı`na atandı.

ÜNLÜSOY VALİ YARDIMCISI OLDU

Kararnameye göre Tekirdağ Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Kırklareli`ne Vali Yardımcısı olurken yerine Bitlis Hizan Kaymakamı Bülent Hamitoğlu atandı. Tekirdağ Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak  İzmir Vali Yardımcılığına atanırken yerine Mardin Ömerli Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Tekirdağ Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt Balıkesir Gönen Kaymakamı olurken yerine İstanbul Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya atandı. Tekirdağ Hayrabolu Kaymakamlığı`na Tokat Vali Yardımcısı Mehmet Sülün atandı. Bu arada, daha önce Kapaklı Kaymakamı iken Kızıltepe Kaymakamlığı`na atanan Mehmet Yüzer İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı oldu.

 

  



Anahtar Kelimeler: