15 TEMMUZ DESTANI AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE KAHRAMAN GAZİLERİMİZİN BİZE EMANETİDİR

15 TEMMUZ DESTANI AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE KAHRAMAN GAZİLERİMİZİN BİZE EMANETİDİR

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik günü nedeniyle yaptığı açıklamada: ?Tarihe not düşülen büyük bir zaferdir? dedi.

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik günü nedeniyle yaptığı açıklamada:  ?Tarihe not düşülen büyük bir zaferdir? dedi.

Kapaklı Kaymakamı Hamitoğlu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:? Binlerce yıllık tarihinde sayısız savaşları, felaketleri ve zor dönemleri geride bırakan Türk milletinin, son olarak 15 Temmuz 2016 günü FETÖ?ye bağlı vatan hainlerinin darbe teşebbüsüne şahit olmuştur. Bundan 4 yıl önce devletimize ve milletimize karşı başlatılan menfur darbe girişimi, aziz milletimizin destansı direnişiyle etkisiz hale getirilmiştir.  Bu hain darbe girişimi,  Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve kararlı iradesi, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde ülkesine ve demokrasiye sahip çıkma azmi ile milli iradeye bağlı kalan kahraman askerlerimizin kararlılığı,  Emniyet güçlerimizin şanlı cansiperane direnişi ve Aziz Milletimizin ölüme meydan okuyan asil duruşu sayesinde hedefine ulaşamadan, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğramıştır.?

 BİZE DÜŞEN GÖREV BU EMANETE SAHİP ÇIKMAKTIR

Hamitoğlu mesajının devamında şunları kaydetti: ?Bizlere düşen sorumluluk, şehitlerimizin emaneti olan bu güzel vatan topraklarına aynı inanç ve kararlılıkla sahip çıkarak ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara karşı uyanık olmak ve mücadeleyi aynı kararlılıkla yürütmektir. Bilinmelidir ki, ülkemiz ve milletimiz  hain fetö örgütünün  yaptığı bütün planlara rağmen yolundan şaşmayan, kendi kararlarını kendi veren, bölünmez bütünlüğüne yönelik hain saldırılara karşı  geçmişte olduğu gibi hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığı içerisinde hep dik duracaktır. Şanlı tarihimizin altın sayfalarına `15 Temmuz Destanı` olarak not düşülen bu büyük zafer, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin bize emanetidir. Bize düşen görev bu emanete sahip çıkmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta  Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere,  15 Temmuz darbe girişiminde  Ülkemizin aydınlık geleceği uğruna, Vatan aşkıyla canını hiçe sayan Şehitlerimize bir kez daha Allah?tan rahmet diliyor, Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz ile gazilerimizin ailelerinin ve yakınlarının onların bize emaneti olduğu gerçeğinden hareketle daima yanlarında olacağımızı da bir kez daha vurguluyor; Sizleri en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum? 



İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI