HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

KAYMAKAM DURU KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI YAPTI

KAYMAKAM DURU KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI YAPTI

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Anadolu Lisesi?nde gerçekleştirilen ?Kan Bağışı? etkinliğine katılarak kan bağışı çağrısında bulundu.

Çerkezköy Anadolu Lisesi?nde kan bağışı etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, kan bağışında bulunarak, vatandaşlara da kan bağışında bulunmaları çağrısı yaptı.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Anadolu Lisesi?nde gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğine katıldı. Kan bağışının önemine değinen Kaymakam Murat Duru, halka kan bağışı çağrısında bulundu. Kan bağışının hayat kurtardığını hatırlatan Kaymakam Duru, ?Her bir ünite kan 3 cana hayat veriyor. Toplanan kanlar her saniye 3 hayat kurtarıyor. Bu nedenle kan bağışı oldukça önemli. Ülkemizde özellikle salgın döneminde kan stoklarında ciddi azalma meydana gelmiştir. Vatandaşlarımıza bu vesileyle çağırıda bulunmak istiyorum. Sağlık durumu iyi olan ve kan verebilecek durumda olan herkes kendisine en yakın Kızılay çadırına giderek kan verebilir? dedi.

KAYMAKAM DURU?DAN ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, etkinliğe katılarak kan bağışında bulunan Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri ile bir süre sohbet etti. Çerkezköy Kaymakamı Duru, sohbet esnasında, ?Başarılı her öğrencide üç hobi olması gerekir.? dedi şunları kaydetti: ?Mutlaka sanat ve kültür alanında bir hobi, spor alanında bir hobi ve kitap okuma hobisi olmalıdır. Bunlar öğrencilerimizi başarıya ulaştırarak devletimize ve milletimize hayırlı evlatlar olmalarını sağlayacaktır. Sanat ruhunuzu güçlendirir. Spor sizi kötü alışkanlıklardan uzak tutar. Beden ve ruh sağlığımızı korur. Kitap okumak ise bilginizi taze tutmanızı sağlar. Boş zamanlarınızı daha verimli değerlendirmek için bol kitap okuyun, spor yapın, sanatla uğraşın. Geleceğin mimarları sizler olacaksınız. Sizler, bu ülkenin gelecekteki en büyük hazinesisiniz. Ve kendinizi sürekli geliştirin. Kendinize hobiler edinin, içinizdeki yeteneği keşfedin?

Müzik dinletisiyle devam eden programda Kaymakam Duru, müzik korosunda yer alan öğrencilere, öğretmenlere ve okul müdürüne teşekkür etti. Öğrencilerin ve öğretmenlerin istek ve taleplerini de dinledi.

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI