Gündem

Gündem Haberleri

HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy`ün düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünü yaşamanın haklı gururun yaşıyoruz."dedi.

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy`ün Kurtuluş Yıl Dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, "Büyük Önder Atatürk?ün, `Türk Milleti?nin tabiat ve şiarına en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir` dediği Cumhuriyetimizinyıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz."dedi.

CUMHURİYET, MİLLETİMİZİN BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYETİNDEN ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİNİN İFADESİDİR

Kaymakam Abban mesajında şunlara yer verdi:

"Kurtuluş Savaşı?mız, her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zaferle sonuçlanmıştır. Atatürk ve kahraman silah arkadaşları tarafından bizlere, geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayacak bir ülke ve Cumhuriyet armağan edilmiştir. Yakın tarihimiz açık bir şekilde göstermiştir ki, Büyük Türk Milletinin bekasının ve çağdaş dünyada hak ettiği yeri almasının yegane biçimi Cumhuriyettir. Yaşadığımız sıkıntılı günlerden sonra büyük fedakarlık ve mücadele ile kurduğumuz Cumhuriyet sayesindedir ki, bugün haklı olarak tam bağımsız bir şekilde büyük bir millet ve devlet olmanın kıvancı içindeyiz. Her türlü zorluğa ve imkansızlığa rağmen Aziz Milletimizin bağımsızlığına kavuşabilmek için kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle topyekun inanç ve kararlılıkla giriştiği Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi, toplumsal ve siyasal değişim projesidir. Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesidir.

"BIKMADAN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ"

Cumhuriyetimizin 100. yılında belirtilen hedeflere ulaşmak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek uğruna bıkmadan yorulmadan çalışacağız

 



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR