Gündem

Gündem Haberleri

ÇERKEZKÖY`DE ATIK PANİĞİ!

ÇERKEZKÖY`DE ATIK PANİĞİ!

Çerkezköy`ün Kuşbahçe mevkiinde ormanlık alana çuval içinde atılan atıklar paniğe neden olurken Kaymakam Abban, duruma el koydu!

Çerkezköy Kuşbahçe mevkiindeki ormanlık alan çuval için de katı atık bırakıldı. 29 çuval olduğu görülen atıklarla ilgili Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban inceleme ve soruşturma başlattı.

Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığını duyuran Kaymakam Atilla Selami Abban, ?13 Şubat 2019 tarihinde öğlene doğru İlçemiz Kuşbahçe mevkiine 29 çuval bırakıldığı atık telefonla tarafıma ihbar edilmiştir. İlçe Jandarma Komutanına gerekli çalışmaların yapılması hakkında gerekli talimat verilerek, İl Çevre Ve Şehircilik Müdürü telefonla aranmış ve bir ekip gönderilerek gerekli çalışmaların yapılması istenmiştir. Saat 13.30?da İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve İl Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri ile birlikte atıkların bulunduğu yerde gerekli incelemeler benim nezaretimde yapılmış atıkların çevreye zararlı olup olmadığı hususunda laboratuvar çalışması için numuneler alınmıştır. İl Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri ve İlçe jandarma Komutanlığınca gerekli tahkikatlar yapılmakta olup sonucundan ayrıca bilgi kamuoyuyla paylaşılacaktır." açıklamasını yaptı.
 



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL