MASKE TAKMAYAN CEZAYI YEDİ

MASKE TAKMAYAN CEZAYI YEDİ

İçişleri Bakanlığı`nın talimatı doğrultusunda Çerkezköy`de Kaymakam Atilla Selami Abban öncülüğünde Koronavirüs tedbirlerinin denetimi yapıldı.

 Tekirdağ`ın Çerkezköy İlçesi`nde Kaymakam Atilla Selami Abban öncülüğünde Koronavirüs tedbirleri denetimi yapıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il Valiliği?ne gönderilen genelge kapsamında tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı halkın bilinçlenmesini sağlamak amacıyla Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban denetimlerine devam etti.

Denetimlere Kaymakam Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili İbrahim Çekçi, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Tayfun Şerifoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Zenginal, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Öner ve Emniyet Müdürlüğü?ne bağlı ekipler katıldı.

ABBAN MASKE, HİJYEN VE MESAFE KURALLARINA UYULMASINI İSTEDİ

Denetimler sırasında maske takmayanları affetmeyen Kaymakam Atilla Selami Abban, idari para cezası talimatlarını uygulattı.   `Sağlık için hepimiz için? sloganıyla gerçekleştirilen koronavirüs tedbirleri denetimler işletme sahiplerine ve vatandaşlara tedbiri elden bırakmamaları maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmeleri konularında uyarı ve hatırlatmalarda bulunan Kaymakam Abban,  salgının önlenmesi için maske, hijyen ve sosyal mesafe hususlarında duyarlılıklarını sürdürmelerini istedi.

 



Anahtar Kelimeler:

KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇTSO’YA ZİYARET

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ