BAYRAM ÖNCESİ TRAFİK DENETİMİ

BAYRAM ÖNCESİ TRAFİK DENETİMİ

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban Ramazan Bayramı öncesinde trafik ekipleriyle birlikte yol kontrolüne çıktı. Bayram tatiline çıkan vatandaşları ve otobüs sürücülerini trafik kurallarına uymaları konusunda uyaran Abban, alınan tedbirlerin vatandaşla

Çerkezköy Kaymakamı  Atilla Selami Abban, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Çerkezköy`de uygulama noktalarında incelemelerde bulunarak Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinden bilgi aldı.

Ramazan Bayramı öncesi sürücü ve yolcularla sohbet eden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, sürücülerden huzur içinde sevdiklerine ulaşabilmeleri için trafik kurallarına uymalarını isteyerek hayırlı yolculuklar diledi. Ailesiyle yolculuk eden çocuklarla da sohbet ederek, kırmızı düdükleriyle trafik polisleri olarak görev yapmalarını, kurallara uymayan ebeveynlerini ve yolda gördükleri sürücüleri kırmızı düdükleriyle uyarmalarını istedi.

TEDBİRLER VATANDAŞLAR İÇİN ALINIYOR

Alınan trafik tedbirlerinin vatandaşların güzel ve huzurlu bir bayram geçirmesi için olduğunu da belirten, Kaymakam  Atilla Selami Abban, "Bayramı bayram gibi yaşamak için trafikte hem sürücüler hem yayalar olarak kurallara uymalıyız. Umuyorum ki tüm ülkemizde Ramazan Bayramı`nı kazasız ve can kaybı olmadan geçirelim?? dedi.



Anahtar Kelimeler: