KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ DENETİMİ DEVAM EDİYOR

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ DENETİMİ DEVAM EDİYOR

Koronavirüs salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için denetimler sürüyor. Bugün Tekirdağ`da merkez ve tüm ilçelerde, bizzat Tekirdağ Valisi ve Kaymakamlar öncülüğünde denetimler yapıldı.

Koronavirüs (Pandemi) salgınına karşı denetimler sürüyor. `Sağlık İçin Hepimiz İçin` mottosu ile yaşamın tüm alanlarını kapsayaak şekilde genel denetimler bir kez daha gerçekleştirildi. Denetimlere Tekirdağ Valisi ve ilçe kaymakamları katıldı.

Bu kapsamda Çerkezköy ilçesinde de Kaymakam Atilla Selami Abban öncülüğünde denetimler sürdü. Denetimlere Kaymakam Atilla Selami Abban`ın yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Öner, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, muhtarlar, oda temsilcileri, sağlık müdürlüğü personelleri,  kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, jandarma, polis ve zabıta ekipleri katıldı.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Kaymakam Atilla Selami Abban, denetimlerde vatandaşlara maske kullanması konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca maskesi olmayan vatandaşlara da maske dağıtımı yapıldı. Kaymakam Abban, sık sık denetimlerin devam edeceğini belirterek, vatandaşların tedbirlere uymasını istedi.

 



Anahtar Kelimeler:

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI