KAYMAKAM ABBAN YILIN İDARECİSİ SEÇİLDİ

KAYMAKAM ABBAN YILIN İDARECİSİ SEÇİLDİ

Türk İdareciler Derneği tarafından Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, yılın en iyi `İdarecisi` seçildi. Kaymakam Abban, 10 Ocak İdareciler Günü`nde ödülünü Ankara`da alacak.

Tekirdağ`da Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Türkiye`nin en iyi idarecisi olarak seçildi. Kaymakam Abban, Türk İdareciler Derneği`nden ödülünü 10 Ocak İdareciler Günü`nde Ankara`da alacak.

İçişleri Bakanlığı ve Mülki İdare Amirliği`nin kuruluşlarından olan Türk İdareciler Derneği, 10 Ocak İdareciler Günü öncesinde 2019 yılının `en iyi idarecileri`ni belirledi. Türk İdareciler Derneği 2019`un `En`lerini belirlerken, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban`ı da bu ödüle layık gördü. Abban, ödülünü 10 Ocak`ta Ankara`da düzenlenecek programda Türk İdareciler Derneği`nden alacak.

ÇERKEZKÖY`DE ZOR GÖRÜLEN TEKLİ EĞİTİME GEÇİLDİ

Çerkezköy`e atandığı 2016 yılından itibaren özellikle eğitime el atan Kaymakam Atilla Selami Abban, döneminde gerek devlet gerekse hayırseverleri harekete geçirerek, 20`ye yakın okulun temelini attı. Bugüne kadar 13 okul tamamlanıp faaliyete geçerken, yoğun göç alan ilçede her geçen gün artan öğrenci sayısına rağmen `Tekli` eğitime geçilmesini sağladı.

DEVLET ADAMI BAŞLIĞI ATMIŞTIK

Kaymakam Abban, yasaları ve mevzuatı uygulamakta da etkin bir refleks gösterirken, Çerkezköy`de adeta herkesin sevgilisi haline geldi. Geçtiğimiz ekim ayında Trakya Flaş Haber olarak bir haberimizde,  "Devlet Adamı` başlığına layık görmüş gazetenin manşetine taşımıştı. Devlet adamı sıfatı ile Kaymakam Atilla Selami Abban, bu kez Türkiye`deki mülki idare amirleri arasında önemli bir ödüle layık görüldü. Kaymakam Abban`ı 2019 yılının en iyi idarecisi seçen Türk İdareciler Derneği, `Devlet Adamı` başlığımızın da ne kadar isabetli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?