Gündem

Gündem Haberleri

KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK!

KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK!

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tunceli`de şehit düşen Polis Memuru Dursun Zeytün`ün ailesini ziyaret ederken, "Devlet olarak şehit ailelerine kapımız her zaman açık."dedi.

Yaklaşan 18 Mart Şehitler Günü öncesinde Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, şehit ailelerine ziyarette bulundu. Kaymakam Abban, "Devlet olarak şehit ailelerine kapımız her zaman açık."dedi.

ŞEHİT ZEYTÜN`ÜN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban 1997 yılında Tunceli`de  şehit düşen polis memuru Dursun Zeytün`ün ailesini ziyaret etti.

Polis memuru Dursun Zeytün`ün ailesi ile sohbet edip halhatır soran Abban, "Bu ülke toprakları için şehit olan kardeşlerimizin ailelerine devlet olarak kapımız her daim açıktır."dedi.

BAŞSAVCI ÖRENCİ DE KATILDI

Abban`ın şehit ailesi ziyaretine Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Cumhuriyet Savcısı Yunus Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Müftü Vekili Mahmut Öztekin, İlçe Yazı İşleri Müdürü Muteber Kuralay, İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nuray Koç, Gaziler Derneği Başkan Temsilcisi Hüseyin Özsoy ve İstasyon Mahalle Muhtarı Bahri Çakır da katıldı.

 



Anahtar Kelimeler:

VARTOLULAR ÇERKEZKÖY DERNEK KURDU

PLATONİK AŞIĞIN ÖLDÜRDÜĞÜ FATMA TOPRAĞA VERİLDİ

BİR HAFTADA 5 BİN 958 TON SICAK ASFALT ATILDI

MERİÇ-ERGENE HAVZASI HAVZA SU KURULU TOPLANTISI YAPILDI

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK CİNAYETİNDE ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ