BAŞAKŞEHİR`DE KARİYER GÜNLERİ SONA ERDİ

BAŞAKŞEHİR`DE KARİYER GÜNLERİ SONA ERDİ

Başakşehir Okulları`ndaki `Kariyer Günleri` geniş bir yelpazede gerçekleşirken, sürpriz konuklar okulun yeni kampüs binasının mimarları oldu.

Başakşehir Okulları?nda nisan ayı boyunca gerçekleştirilen `Kariyer Günleri Etkinliği` kapsamında düzenlenen seminerler geçtiğimiz gün mimar ve kimya mühendisinin katılımı ile tamamlandı.

ÇEŞİTLİ MESLEKLERDE ÖĞRENCİLER TECRÜBELERİ DİNLEDİ

Okul Konferans Salonu`nda 8. Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen seminerlerde davetliler arasında psikolog, avukat, mimar, iç mimar ve kimya mühendisi vardı. Davetliler meslek hayatlarına ilişkin tecrübelerini, seçtikleri mesleklerle ilgili detaylı bilgileri, bu mesleğe sahip olmak için alınması gereken eğitim süreçlerinden anlatarak, öğrencilere tecrübelerini aktardı.

KARİYER GÜNLERİ SONA ERDİ

Kariyer günlerinde son olarak, hali hazırda inşaatı devam Başakşehir Okulları Çerkezköy Kampüsü?nün tasarımını yapan Mimar Melih Aksoy, İç Mimar Burcu Buzol misafir oldu. Ardından, Elvan Tekstil?de iş hayatına devam eden Kimya Mühendisi Fatma Karanis tecrübelerini öğrencilere aktardı. Kariyer günleri etkinliği konuşmacı olarak katılan davetlilere öğrenciler eşliğinde Başakşehir Okulları yönetimi tarafından çiçek ve teşekkür belgesi sunuldu.



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ