KARDELEN 2 GAYRİMENKUL YENİ YERİNE TAŞINDI

KARDELEN 2 GAYRİMENKUL YENİ YERİNE TAŞINDI

20 yıldır esnaflık geçmişi olan Kardelen 2, emlak sektöründe hizmet vermeye başladıktan sonra kısa sürede, yeni ofisini açtı. Fethi Yakan`ın sahibi olduğu Kardelen 2, Çerkezköy`de Hatip Sokak`a taşındı.

20 yıldır lokanta sektöründe hizmet veren Kardelen 2, son iki yıldır aynı marka ile Emlak, İnşaat ve Otomotiv sektöründe de boy göstermeye başladı. Fethi Yakan`ın sahibi olduğu Kardelen 2 Gayrimenkul-İnşaat Otomotiv Ltd. Şti, Çerkezköy şehir merkezindeki yeni yerine taşındı.

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi`ndeki Tarım Kredi Plaza`dan aynı mahalle ve cadde üzerindeki Hatip Sokak No:11/A adresine taşınan Kardelen 2 Gayrimenkul-İnşaat Otomotiv sahibi Fethi Yakan, uzun bir süredir durgunluk yaşayan inşaat sektöründe baharla birlikte kıpırdama yaşandığını, söyledi.

?GÜVEN ÇOK ÖNEMLİ?

Sektörün öncü isimlerinden biri olmak için yola çıktıklarını dile getiren Fethi Yakan, insanların Kardelen 2`yi tercih etmesini ise güvene bağladı. Yakan, ?Sektörümüz güven esasına dayalı olarak gidiyor. İnsanlar bu konuda çok hassas. 20 yıla yakın bir süredir Çerkezköy`de esnaflık yapıyoruz. Lokanta sektöründe hizmet veriyoruz. Kebap ağırlıklı olmak üzerine yıllardır aile olarak lokantamızda hizmet verdik. Son iki yıldan buyana, emlak inşaat sektöründe hizmet veriyoruz. Bu sektörü tamamen ben yürütüyorum. Lokantayı abim işletiyor. Güvenilir olduğumuz için tercih ediliyoruz. Bu sektöre girerken hedefim sektörde öncü olmak. Yatırımlarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz.? dedi.

SADAKAT  LİKAYAT ÖNEMLİ

Sektörel bilgiler de paylaşan ve güveni sağlayan unsurlara dikkat çeken Fethi Yakan, ?Emlak sektöründe emanet, sadakat, ehliyet ve likayat çok önemli. Biz de bu özellikleri taşıdığımıza düşünüyoruz. Aynı zamanda tapu mevzuatına hakimiz. Dolayısıyla müşterilerimiz gönül rahatlığıyla bize başvurabilirler.? dedi. 

Yaptıkları işlerden bahseden Yakan, "Daire, konut alım satımı, arsa ve tarla alım satımı yapıyoruz. Şu anda elimizde kendimize ait önemli miktarda tarla var. Kapaklı, Çerkezköy ağırlıklı olmak üzere hisseli ve müstakil tarlalarımız var. Ayrıca Saray, Büyük Yoncalı gibi bölgelerde de yine arsalarımız mevcut. Bu sektörde, doğrudan alım satımlar çok önemli."ifadelerini kullandı.

İNŞAAT SEKTÖRÜ BAHARLA BİRLİKTE KIPIRDAMAYA BAŞLADI

Uzun süredir inşaat-emlak sektöründe yaşanan durgunluğun yavaş yavaş doygunluk durumuna geçmeye başladığını, bunun da hareketliliği beraberinde getireceğini anlatan Yakan, "Baharla birlikte sektör kıpırdamaya başladı. Önümüzdeki süreçte tam olarak bir hareketlilik bekliyoruz. Bir süre inşaat sektöründe üretim fazlası vardı faiz oranlarıyla birlikte bu duraklama dönemine girdi. Uzun süredir bu durgunluğun da artık doyma noktasına geldiğini düşünüyorum. Yavaş yavaş ters yönde artış bekliyoruz."diye konuştu.

Kardelen 2 Gayrimenkul-İnşaat Otomotiv LTD.ŞTİ

G. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi

Hatip Sok. No:11/A (GAZDAŞ karşısı)

0 282 726 26 83- 0 543 406 67 87



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR