Gündem

Gündem Haberleri

KAZIM ASBAŞ RADYO ŞEKER`DE

KAZIM ASBAŞ RADYO ŞEKER`DE

Belediye Başkanı Vahap Akay`ın tesislerinin kilidini değiştiği Çerkezköy 1911 Doğanspor Kulübü`nün Başkanı Kazım Asbaş, 7 Ağustos Çarşamba (bu akşam) 18.00`da Kara Kutu programının konuğu oluyor...

105.7 frekansındaki Radyo Şeker`in haber programı Kara Kutu, bu akşam yine önemli bir isim ve önemli bir konuyu ele alıyor. Saat 18.00`da yayınlanacak programın konuğu son dönemlerde Belediye Başkanı Vahap Akay`ın adeta sırt döndüğü Çerkezköy 1911 Doğanspor`un Kulüp Başkanı Kazım Asbaş.

Bölgesel Amatör Lig`de mücadele eden Çerkezköy 1911 Doğanspor, sezon öncesinde zor günler geçiriyor. Kulübün lige katılma payının Federasyona yatırılmasına rağmen, ne bir tesisi ne de bir sahası bulunuyor. Yavaş yavaş tükenen kulübün gidişatına son vermek isteyen Kulüp Başkanı Kazım Asbaş, bugünlere nasıl gelindiğini anlatacak.  Ünal Fırat`ın moderatörlüğünde gazeteci Abdulhamit Albez`in sorularını yanıtlayacak olan Asbaş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay için neler konuşuyor. Kulüp Başkanı Asbaş, tüm merak edilen soruları canlı yayında cevaplandıracak.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?