Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

TEKİRDAĞ`DA YOĞUN KAR YAĞIŞI

TEKİRDAĞ`DA YOĞUN KAR YAĞIŞI

Dün Malkara`dan başlayan kar yağışı, bugün akşam saatlerinde Tekirdağ`ın doğusuna doğru gelmeye başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Tekirdağ?da da yoğun kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken bazı vatandaşlar da sevinçle karşıladı.


Meteoroloji Genel Müdürlüğünün kar yağışı uyarılarının ardından Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava ve kar yağışı Kırklareli?den sonra Tekirdağ?ın ilçe merkezi Süleymanpaşa?da yoğun bir şekilde etkisini gösterdi. En doğudaki Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde yoğun bir şekilde kar yağışı devam ediyor.

GÜNDÜZ KAR KESECEK

Gece geç saatlerde yoğun bir şekilde etkisini gösteren kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken bazı vatandaşlar da kar yağışını sevinçle karşıladı. Kar yağışı nedeniyle trafikte seyir halinde olan sürücüler de ilerlemekte zor anlar yaşadı. Buna karşın emniyet ekipleri sürücülerin daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Sabah saatlerinde -4 derece olması beklenen hava sıcaklığı gün içerisinde -2 derece olarak tahmin ediliyor. Meteroloji tahminlerine göre bugün kar yağışı yerini bulutlu bir havaya bırakması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler:

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI