AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ

AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy şehit aileleri ve gaziler onuruna verdiği iftar yemeğinde, " Sizler bizlere aziz şehitlerimizin emanetisiniz. Onlar bu aziz vatan için hiç düşünmeden canlarını verdi."dedi.

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy şehit aileleri ve gazileri iftar yemeğinde ağırladı.

Kaymakam Mustafa Ünlüsoy tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi. Şehit yakınları ve gazilere yakın ilgi gösteren Kaymakam, verilen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle tek tek ilgilendi ve onlarla sohbet etti.

SİZLERİN SIKINTISI BİZLERİN SIKINTISIDIR

Yemek sonrası konuşma yapan Kaymakam Ünlüsoy, ?Sizler bizlere aziz şehitlerimizin emanetisiniz. Onlar bu aziz vatan için hiç düşünmeden canlarını verdi. Gazilerimiz de bu vatan için gözünü kırpmadan ölüme daldı. Bu anlamda şehit ve gazilerimiz gibi biz de ayrılmaz bir bütünüz. Bu nedenle onların emanetleri olan sizlerle her fırsatta bir araya gelmek, birlikte olmak, Ramazan ayının güzelliklerini paylaşmak için bu akşam burada toplandık. Bugün Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm kolluk kuvvet amirleri ve kurum müdürlerimiz olarak sizlerle birlikteyiz. Ramazan ayının ruhunu burada sizlerle tatma şansını bizlere verdiğiniz için teşekkür ederiz. İnşallah bundan sonra da önemli gün ve haftalarda bir araya geleceğiz. Sizlerin sıkıntıları, bizlerin sıkıntısıdır. Her türlü ihtiyacınızda kapımızı çalabilirsiniz. Önemli olan birlik ve beraberliği kaybetmemek. Afiyet olsun.? dedi.

İftar yemeği sonrası Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş yemek duası yaptı. Düzenlenen iftar programına Kaymakam Ünlüsoy`un yanı sıra  Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, diğer kurum amirleri, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

 



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR