Politika

Politika Haberleri

MANDALI`DAN ANLAMLI HAREKET!

MANDALI`DAN ANLAMLI HAREKET!

Kapaklı Belediyesi, siyasetin unutulmaz isimlerini bir araya getirdi! Belediyenin girişinde Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan Süyelman Demirel ve Alparslan Tuğrul Türkeş`in portreleri asıldı.

Kapaklı Belediyesi`nin girişinde bulunan alana Türkiye siyasetinin önde gelen isimlerinden Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel ve Alparslan Tuğrul Türkeş?in tablosunu asıldı. Ebediyete intikal eden lider siyasetçilerin anısını Kapaklı Belediyesi yaşatmaya başladı.

BELEDİYE GİRİŞİNE TABLOLARI ASILDI...

Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası girişine asılan tablo sayesinde, Türkiye siyasetine yön vermiş isimlerden olan Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel ve Alparslan Tuğrul Türkeş?in anıları bir kez daha ölümsüzleştirildi.

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMİYORUZ

Yapılan çalışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ?Kapaklı Belediyesi olarak bizler; kökeni, mezhebi, dili, dini, ırkı, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızı aynı sevgi ve hoşgörüyle kucaklayan bir anlayışa sahibiz.? dedi.

ONLARIN ANILARINA SAYGIMIZDAN YAPTIK

Siyasi görüşleri farklılık göstermesine rağmen Türkiye siyasetine yön vermiş ve tek amaçları Türkiye Cumhuriyeti?ne sahip çıkıp yüceltmek olan bu dört ismin anılarını Kapaklı Belediyesi?nde yaşatacaklarını ifade eden Başkan Mandalı, ?Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel, Alparslan Tuğrul Türkeş ve daha niceleri, Türk siyasetine damga vurmuş, bu ülke için, geleceğimiz için birçok emek vermiş değerlerimizdir. Bizler de onların anılarına olan saygımızdan ve isimlerini ebediyen yaşatma isteğimizden dolayı bu dört ismin tablolarını Belediyemizin giriş kısmına astık. Ülkemiz için yaptıklarından dolayı kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyor; rahmetli siyasetçilerimizi saygı, sevgi, minnet ve şükranla anıyorum.? ifadelerini kullandı.  



Anahtar Kelimeler:

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK