KAPAKLI`DA MAHALLELER BÖLÜNMEK İSTİYOR

KAPAKLI`DA MAHALLELER BÖLÜNMEK İSTİYOR

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Muhtar Günü nedeniyle Muhtarlarla akşam yemeği yedi. Çetin bazı mahallelerin ikiye bölünme talebi olduğunu belirterek, bununla ilgili istişare toplantısı yapacağını söyledi.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Kapaklı`da görev yapan muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kapaklı`da görev yapan muhtarlar için düzenlenen yemek programında konuşan Başkan Çetin, muhtarlarla daha sık bir araya gelebilmek için bir birim oluşturduklarını ifade ederek, "Bu akşam bir arada olmamızın sebebi bu anlamlı günde sizlerle bir arada olmak. Demokrasinin temel taşları, seçilmiş muhtarlarımız olarak bizim için kıymetli olduğunuzu bilmenizi istiyorum. Sizleri en yakın çalışma arkadaşlarımdan biri olarak görüyorum. İlerleyen zamanda daha aktif olarak çalışmak ve bir araya gelmek için Muhtarlar Müdürlüğü oluşturduk. Mahallelerimizin sorunlarını raporlayıp arşivleyerek çözüm üretmeye yönelik çalışmalar yapmak istiyoruz. Bir ve beraber olursak vatandaşın taleplerini daha çabuk çözeceğimize inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle gününüzü tekrardan kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi.

BÖLÜNME TALEBİ VAR

Programda Kapaklı`nın iki mahellesinin bölünmesinin gündemde olduğunu söyleyen  Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ??Daha önce bir araya geldiğimizde 2 mahallemizin bölünmeye yönelik talepleri oldu. Cumhuriyet Mahallesi ve Atatürk Mahallemizin bölünme talebini ciddi ciddi masaya yatırıp konuşmalıyız. Artısı ve eksisi ne olur bunu muhtarlarımız ile tartışmak istiyorum. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili muhtarlarımızla tekrar buluşmak istiyorum.??dedi.

 



CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR