MHP`Lİ İTTİFAK ADAYLARI PARTİLERİNE GEÇTİ

MHP`Lİ İTTİFAK ADAYLARI PARTİLERİNE GEÇTİ

Kapaklı Belediyesi`nin Mayıs Ayı Meclis Toplantısı`nın ilk oturumu Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında gerçekleşti. Oturumda Cumhur İttifakı`nın MHP`li üyeleri, AK Parti`den istifa ederek partilerine geçti.

Kapaklı Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin  başkanlığında Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleşti.

Saygı duruşuyla başlayan meclis toplantısına altı önerge sunuldu. Oy birliğiyle kabul edilen önergeler gündem maddesine eklendi.

Gündemin ilk maddesinde Cumhur İttifakı ile Ak Parti Belediye Meclis Üyeliği görevini yapan Feyzullah Yorulmaz, Emrah Sevinç ve Serkan Genç`in istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi`ne dönmesi oy birliğiyle kabul edildi.

KOMİSYON ÜYE SEÇİMİ YAPILDI

Gündemin ikinci ve üçüncü maddesinde İmar Komisyonu ve Plan Bütçe Komisyonu üye seçimi yapıldı. Ak Parti grubundan önerilen Halil Yıldırım İmar Komisyonuna, Eray Güner Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile kabul edildi.

KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ

Meclisin dördüncü gündem maddesinde, 2018 yılı gelir gider hesaplarının karara bağlanması konusu Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilirken, Karaağaç Mahallesi 467 ada 10 parsele ait Belediye hissesi konulu yazının İmar Komisyonuna havale edildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan ihale oluru konulu yazı ise Plan ve Bütçe komisyonuna havale edilirken, hızlı tren ve civarına ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan notu değişikliği yazısı ve Karaağaç Köyü ve civarı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan notu değişikliği maddeleri ise oy birliği ile İmar komisyonuna havale edildi.

Gündem maddelerine ilave edilen Cumhuriyet, Atatürk, İsmetpaşa, İnönü Mahallelerinde trafoların 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği önergeleri oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edilirken, 2019 yılı ücrete tabi işlerin görüşülmesi konusu Tarife Komisyonuna havale edildi.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Meclisin son gündem maddesinde Trakya Kalkınma Ajansı 2019 yılı "Turizmin geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi mali destek" programına Kapaklı Belediye Başkanlığı adına proje sunulması, sunulan projenin başarılı olması durumunda uygulanmasında temsil, ilzam ve proje belgelerinin imzalanması hususunda belediye başkanına yetki verilmesi konusu görüşüldü. İlgili gündem maddesi oy birliği  ile kabul edildi.

Meclis toplantısının ikinci oturumu 3 Mayıs 2019 Cuma günü saat 16.00`da Kapaklı Belediyesi  meclis salonunda toplanacak.



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL