Tarih: 17.03.2020 14:34

İLAÇLAMA VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yeni tip koronavirüs (Covid-19) açıklamasının ardından Kapaklı Belediyesi tarafından sürdürülen ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları sıklaştırıldı.

Okullar, camiler, parklar ve ortak kullanım alanlarının belirli sıklıklarla temizlendiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Halkımızın sağlığını her şeyden çok önemsiyoruz. Bu kapsamda tedbirlerimizi artırarak çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

"ÇALIŞMALARIMIZI ARTIRARAK SÜRDÜRÜYORUZ"

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca`nın dün gece saatlerinde yaptığı açıklamanın ardından sorumluluk alanlarında tedbirlerini arttıran Kapaklı Belediyesi ekipleri Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin`in talimatları doğrultusunda ilçe genelinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Hastalığa yakalananlara acil şifalar diliyorum. Kişisel tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkarmalıyız. Hastalığın bulaşma olasılığını ve bizlere aktarılan bilgileri göz önünde bulundurmalıyız. Belediye olarak söz konusu salgın ile ilgili çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. Okullarımız, toplu taşıma araçlarımız ve parklarımızın ilaçlama ve dezenfektesinin ardından çöp konteynerlerimizi de temizliyoruz. Muhtarlık binaları, duraklar, oturma bankları ve Pınarça Mahallemizde bulunan Çok Amaçlı Salon`da da temizlik çalışmaları gerçekleştirdik. Ekiplerimiz çalışmalarını düzenli olarak sürdürecekler." dedi.

ZABITA EKİPLERİMİZ FAHİŞ FİYAT DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs (Covid-19) mücadelesi kapsamında marketlerde fahiş fiyat uygulaması yaparak denetimlerini sürdürüyor. Başkan Çetin, " Yeni tip koronavirüs (Covid-19) mücadelesi kapsamında bazı ürünlerin fiyatlarında görülebilecek artışlara karşı aldığımız tedbirler doğrultusunda belediye olarak fahiş fiyat uygulaması yaparak denetimlerimizi sürdürüyoruz. Piyasa şartlarında satış yapan ve fahiş fiyat uygulaması yapmayan esnaflarımıza teşekkür ediyoruz.Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun. Olumsuz bir durum ile karşılaşan vatandaşlarımız belediyemize ulaşabilir." dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi akışı da sağladıklarını belirten Başkan Çetin, "Bilgilendirici görsel ve içerikler hazırlayarak sosyal medya hesaplarımız ve belediye binamızda bulunan LED ekranda yansıtıyoruz. Vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığımızın uyarılarını dikkate almalarını, mümkün olmadıkça evlerinden çıkmamalarını ve kişisel temizliğe daha çok hassasiyet göstermelerini istirham ediyorum." diye açıklamasını tamamladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —