KAGEDER`E DİKİŞ MAKİNESİ HEDİYE ETTİLER

KAGEDER`E DİKİŞ MAKİNESİ HEDİYE ETTİLER

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından Dünya Emekçi Kadınlar Günü`nde Kadın Geliştirme Derneği`ni 2 adet dikiş makinesi hediye edilerek, Kadınlar Günü kutlaması yapıldı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü yoğun geçirdi. İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri kamu kurum ve kuruluşlarındaki kadın personeli ziyaret ederek, tebrik ederken ilçedeki Kadın Geliştirme Derneği`ne de (KAGEDER) anlamlı bir hediyede bulunuldu.

ÇALIŞAN KADINLARA ZİYARET

İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri ile kadın kolları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü`nde, çalışan kadınları yalnız bırakmadı. Çerkezköy Kaymakamlığı`ndan Belediyeye, Hastaneden postaneye kadar birçok kamu kurumunu ziyaret eden AK Partililer, kadın çalışanlara hediyeler verip 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü`nü kutladı.

KAGEDER`E DİKİŞ MAKİNESİ HEDİYE ETTİLER

Bu arada 8 Mart`da bir de anlamlı bir hediyede bulunan AK Parti İlçe Başkanlığı, Çerkezköy KAGEDER`e jest yaptı. Kadınlar Günü`nde 2 adet dikiş makinesini KAGEDER`e hediye eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve beraberindekiler dernek başkanı Zeynep Bozkurt ve yönetiminin bu özel gününü de kutladı.



Anahtar Kelimeler:

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ’DAN TEK HANELİ ENFLASYON AÇIKLAMASI

TEKİRDAĞ’DA ANIZ YANGINI

TEKİRDAĞ’DA AYÇİÇEĞİ TARLALARINDAN GÖRSEL ŞÖLEN

TEKİRDAĞ’DA DÖNEL KAVŞAKTAKİ KAZA KAMERADA

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI