Tarih: 19.06.2020 23:54

AK PARTİLİLER`DEN ŞENTOP`A TEBRİKLER YAĞDI

Facebook Twitter Linked-in

TBMM Başkanı Mustafa Şentop`un, dün bir kez daha AK Parti tarafından TBMM Başkanlığı`na aday gösterileceği açıklandı. Şentop`un yeniden adaylığının duyurulması sonrası AK Partililer`den sosyal medya hesaplarından tebrik yağdı.

12 Temmuz`da yapılacak olan TBMM Başkanlığı için yeniden Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop aday gösterildi.  Ak Parti tarafından bir kez daha aday gösterilen Mustafa Şentop`a MHP`de destek veriyor. Şentop`un adaylığının belli olmasının ardından dün tüm AK Partililer`den tebrik yağdı. Sosyal medya hesaplarından Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop`un yeniden aday gösterilmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren AK Partililer, Tekirdağ`a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

ÇETİNTAŞ`TAN HAYIRLI OLSUN

TBMM Başkanı Şentop`un yeniden aday oluşunun ardından sosyal medya hesabından ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve son seçimlerde AK Parti Belediye Başkan Adayı olan Süleyman Kozuva ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile birlikte olduğu fotoğrafı paylaşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Kamil Çetintaş, "T.B.M.M. Başkanımız Sayın Prof.Dr. Mustafa Şentop Hocamız tekrar partimiz tarafından T.B.M.M Başkanlığına aday gösterilmiştir. Ülkemize, Tekirdağımız`a ve milletimize hayırlı olsun inşallah." ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —