Gündem

Gündem Haberleri

ISINMA TURLARINA BAŞLADI

ISINMA TURLARINA BAŞLADI

İsmi AK Parti İlçe Başkanlığı`na geçen Kamil Çetintaş, son dönemlerde siyasetin içine iyice girmeye başladı. Çetintaş, Çerkezköy Belediyesi`nin son meclis toplantısında dinleyici koltuklarında oturması gözden kaçmadı!

Çerkezköy`de  siyaset ısınmaya başladı. Partilerin yeni yılla birlikte İlçe Kongreleri`ni yapacak olması, siyasetteki hareketliliği de beraberinde getirdi. AK Parti`de ilçe başkanlığı için öne çıkan tek isim Kamil Çetintaş, son günlerdeki çıkışı ile siyasi gündemi yakından takip etmeye başladı.

ÇETİNTAŞ MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti`nin emektarları arasında yer alan ve uzun süreler ilçe yönetim kurulu üyeliği de yapan Çerkezköy`ün renkli simalarından Kamil Çetintaş, İlçe Başkanlığı için ısınma turlarına çoktan başladı. Siyasete aktif şekilde dönmeye hazırlanan Çetintaş, parti içerisinde etkin görev olan İlçe Başkanlığı`nı beklerken, son günlerde siyasi gidişatı da yakından takip etmeye başladı. Çetintaş`ın geçen hafta yapılan Çerkezköy Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantası`nı dinleyici koltuklarından takip etmesi gözden kaçmadı. Başta, AK Partili Meclis Üyeleri olmak üzere Meclis`in performansını yakından izleyen Çetintaş`ın yanında Belediye Başkanı Vahap Akay ile ters düşmesi nedeniyle başkanlıktan ayrılmak zorunda bırakılan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi`nin eski başkanı Hayrettin Çetinkaya`nın bulunması da ayrı bir dikkat çeken noktaydı.

Bu arada AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan geçtiğimiz günlerde ilçe kongrelerinin, önümüzdeki 1 Ocak- 6 Nisan tarihleri arasında yapılacağını açıklamıştı. 



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ