ÇERKEZKÖY`DE YATAN 30 COVİD19 HASTASI VAR!

ÇERKEZKÖY`DE YATAN 30 COVİD19 HASTASI VAR!

Sağlıkçılarla başlayan Covid19 aşısının ardından hastaneleri ziyaret eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, güncel bilgileri de paylaştı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri Covid19 aşılarını yapan sağlık çalışanlarına birdizi ziyaretlerde bulunarak, aşı ile ilgili bilgiler aldı. Çetintaş, Covid19 nedeniyle halihazırdaki hasta güncel sayısını da kamuoyu ile paylaştı.

COVİD19`U GEÇİRENLER ÜZERİNDE TAHLİLLER BAŞLADI

AK Parti İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, hafta içinde Çin`den ithal edilen Covid19 aşılarının vurulmaya başlandığı sağlık çalışanlarına bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Çerkezköy Devlet Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve özel hastaneleri ziyaret ederek başhekimleriyle görüşen Çetintaş, bu ziyaretler sırasında aşı ve mevcut covid19 hastalarıyla ilgili de bilgiler aldığı bildirildi. Çetintaş, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "Çerkezköy?de bugün itibari ile özel hastaneler dahil 30 yatan hastamız mevcut. Sağlık Bakanlığı Covid-19 sonrası hastalığı atlatan vatandaşlarımızın üzerinde bıraktığı etkileri araştırmak üzere bir ay önce hastalığı atlatan hastalarımızı devlet hastanesine davet ederek bir takım tahlil ve tetkikler yapmaya başladı. Sağlık çalışanlarımıza bu zorlu süreçte göstermiş oldukları özverili gayretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyor, hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza bir kez daha Allah`tan rahmet diliyorum."diye konuştu.



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR