HER ZAMAN BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLMAMIZ LAZIM

HER ZAMAN BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLMAMIZ LAZIM

S.S 1 nolu Tekirdağ Lojistik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi`nin Olağan Genel Kurul toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, "Burada olduğu gibi diğer yerlerde de birlik beraberlik içinde olmamız lazım."dedi.

S.S 1 nolu Tekirdağ  Lojistik Motorlu Taşıyıcılar  Kooperatifi`nin Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Düğün Salonu`nda gerçekleştirilen S.S 1 Nlu Tekirdağ Lojistik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Milletvekili Candan Yüceer, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve diğer protokol üyeleri katıldı. Toplantıda kooperatif üyelerine bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa`da şoförler ile birlikte olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi ve  Başkan Ali Rıza Eti`ye teşekkür etti.

HER ZAMAN BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ

Genel Kurul Toplantısı`nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak "Bizim her zaman burada olduğu gibi diğer yerlerde de birlik beraberlik içinde olmamız lazım. Etrafımız dostumuz olmayan ülkelerle dolu, nelerle uğraşıyoruz, şunu herkes bilsin, Türkün Türk`ten başka dostu yoktur. Gerekirse 81 milyon şehit veririz ama bu ülkenin bir çakıl taşını bile vermeyiz. "dedi.

Şoförlerin de her zaman yanında olduklarını bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Albayrak Büyükşehir Belediyesi`ni kurarken birçok zorlukla karşılaştıklarını, bu zorlukları kısa sürede aştıklarını söyledi. Albayrak, "1 Milyon 55 bin 412 nüfuslu Tekirdağ için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz." dedi.

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?